Proč je projekt "Marihuana do lékáren" podvod a zločin na občanech?

Foto: Karel Pazdera, archiv výzkumu "Konopí je lék". Výzkunická farma léčivých genetik konopí Ospělov, srpen 2011.  Přestože je celostátní a prostějovská policie, státní zastupitelství a soud žádán od roku 2008 o spolupráci a od roku 2009 o policejní ochranu, prostějovské orgány v letech 2009-2010-2011 na konci srpna při Noci básníků v Ospělově rozhodly vždy na výzkumnické farmě v Ospělově zlikvidovat úrodu léčivých genetik konopí a způsobily občanům smrtelníá zranění a soukromým a veřejným rozpočtům stamilionové, či spíše miliardové škody. 
















Když chcete bez dlouhých řečí vědět, proč je projekt Marihuana do lékáren zločin a podvod, zde máte jednoduchou odpověď zahraniční korespondentky Open Royal Academy Ivony Jungwirthové z Münchbergu z Německa:
 

"Pane Majzlik, ja si vas neskutecne vazim, souhlasim ale s nazorem pana Dusana, ze projekt "Marihuana do lekaren" je jen podvod a zlocin na lidech. Tady v Nemecku si nemocni lide mohou pochopitelne na recept koupit cannabis v lekarne.1 gram stoji 8 euro!!! Lide, co potrebuji 4-5 gramu denne, to nemohou zaplatit ani tady, tedy velka vetsina!!! Podle meho nazoru, by melo byt konopi prohlaseno za lecivou bylinu, at si kazdy pestuje pro svoji potrebu tolik, kolik potrebuje. Proc neustale zivit takove vydriduchy jako jsou farmaceuticke firmy."
  
Paní Ivona Jungwirthova napsala své výstižné vyjádření 18. května 2012, tzn. v den ročního výročí věznění Miloslava Tetoura za léčbu konopím a kriminalizaci výzkumu "Konopí je lék" (více zde).

Paní Ivona Jungwirthova z Mnichova napsala  odvážnému a mediálně známému člověku, otci, Zdeňku Majzlíkovi, který pro svou nemocnou dceru pěstuje léčivé konopí a veřejně žádá policii, aby na něj a další rodiče a nemocné neútočila a obrací se na vládu, úřady, parlament, přátele, občany ...

Sdělení Ivony Jungwirthové bylo reakcí na dopis Zdeňka Majzlíka, který napsal žádost ministru spravedlnosti a médiím a vyzval přátele k podpoře Dušana Dvořáka opakovaně kriminalizovaného za výzkum léčivých účinků konopí, zakladatele cannabisterapie (zde zpráva Týdeníku Prostějovsko ze dne 18.května 2012) .
Roky zkoušený a stresovaný a kdykoliv kriminalizovaný otec Zdeněk Majzlík píšící v nedávných příspěvcích o napjaté finanční situaci nemocných a invalidů, 18.května 2012 veřejně uvedl, že nesouhlasí s názorem Dušana Dvořáka, že parlamentní projekt "Marihuana do lékáren" je zločin a podvod na občanech naší země (výzva pana Majzlíka k podpoře pana Dvořáka je zde).

Co oba muže nejvíce spojuje je, že kromě pěstování konopí zcela veřejně píší - od justiční vraždy Nejvyššího soudu (2008) na Marii Brodské za léčbu konopím - vládě, parlamentu a úřadům a mediím návrhy, žádosti, analýzy, dopísy, že nemocní lidé nejsou zločinci a že jsou dospělí a svéprávní, ať nemocné policie nezabíjí, nemrzačí, neničí jejich důstojnost, nelikviduje celé rodiny a neuráží je veřejně jako údajné zločnce a těžké kriminálníky. 
Dcera pana Majzlíka, Martina Kafková  byla opakovaně v mediích i parlamentu, stejně tak členové výzkumu "Konopí je lék".

Zaplatili jsme pro výzkum a vzdělávání veřejnosti "Konopí je lék"  filmový dokument "Konopné pašije", investovali jsme peníze, abychom ukázali, že mrzačit lidi se nedělá. 
Přispěli jsme ke zrodu filmu "Rok Konopí" a řady dalších dokumentů. Nejsilnější zastoupení zahraničních odborníků, vědců, pedagogů, lektorů, lékařů a nemocných ve výzkumu "Konopí je lék"  v letech 2000 - 2012 má Slovensko, Kanada, USA a Ukrajina.

Prodej jakési marihuany v lékárně je pochopitelně zločin a podvod na nemocných lidech a tísících seniorech na vesnicích, když si nesmí vypěstovat sami léčivé konopí a politici a "lékaři" říkají, že všichni lidé konopí zneužívají a musí na ně posílat policii a vláčet je soudy, i když nic zlého nikomu neudělali a jsou svéprávní!


Od výzvy odborníků "Konopí je lék" 21. března 2008 protestující proti obžalobě Libuše Bushky Bryndové za léčbu konopím v roce 2008 napsaly tisíce občanů a rodin do parlamentu, ať přestanou zneužívat policii!

Na protest proti kriminalizaci a mrzačení Libuše Bushky Bryndové, byl v Ospělově v roce 2008 zahájen dnes mezinárodní výzkum odborníků a občanů "Konopí je lék" a založena odborná společnost a výzkumnická farma s vědomím a souhlasem státních orgánů! 

"Medicinsky a údajně i právně vzdělané" soudkyně z Prostějova však každý rok vyšlou eskadru chrabré hanácké policie a ta se souhlasem a na příkaz státního zastupitelství (!)  farmu i s mastmi a tinkturami, čajem nebo zelenou sušinou každý rok zlikviduje i přes doklady o výzkumu a svědectví vědců, nemocných, lékařů a rektora univerzity. 


Libuše Bryndová jako vědec, chemik, bylinářka, ví o léčivém konopí s Dušanem Dvořákem jako současně adiktologem dohromady víc, než celé ministerstvo zdravotnictví, lékařská komora, česká lékařská společnost nebo jiné oborové kluby mediků, které k zabíjení a mrzačení lidí roky mlčí.

Dušan Dvořák s Libuší Bryndovou a stovkami, možná tisícovkami lékařů říkají, že tyto spolky namísto obornosti spíše připomínají odborové kluby s frakturou dutiny ústní zacpanou penězi a mázdrami na očích a předsudky ze středověku a vyjadřováním slabocha, zločince nebo primitiva!

4 roky protestují občané České a Slovenské republiky, ať politici přestanou mrzačit lidi, krást a myslet jenom na sebe!

A až se politici dohodli, jak si kdo rozdělí kšefty, kolik nových úřednických mist vznikne, kdo to a kdo todle.... a pak jako milost navrhují nahnat svéprávné lidi do lékáren a platit?! Naši zaměstnanci? Politici?

To opravdu není zločin a podvod?! Vám to lidé fakt nedochází? Jsme svéprávní!

PS: Kdo se za ty zabité a zmrzačené a roky stresované a špiněné a okrádané a kriminalizované nevinné občany omluví a uhradí škody? Kdo je tady zločinec? Proč media mlčí a nekonfrontují politiky a nenaučí se zákony a paragraf 31, odst 1 trestního zákoníku - přípustné riziko?!

Foto: Vladimír Galgonek, ČTK. Dar. Archiv výzkumu "Konopí je lék". Výzkunická farma léčivých genetik konopí Ospělov, září 2011. V letech 2009 - 2010 - 2011 zničila policie se souhlasem soudu (!) z výzkumnické farmy ůKonopí je lék" manželů Dvořákových z Olomouce. Léčivé konopí (cca 500 kg) bylo určeno k výzkum a bylo v majetku občanů - převážně občanů České a Slovenské republiky. Bylo zabito a zmrzačeno mnoho nevinných lidí, tisícům nemocných byly zbytečně amputovali končetiny. Jako justiční vraždy označme veřejně na důkazech smrt Marie Brodské, Petra Ladislava Kodyma a Olgy Novotné, dva posledně jmenovaní s onkologickým onemocněním prosící se svými blízkými na nohou celý parlament o smilování a vystupující ve filmu, u soudu, dokumentu ČT.... Dušan Dvořák s Libuší Bryndovou již v roce 2008 veřejně pro občany Ospělova a Střední Moravy dokázali a prezentovali, že konopná mast z kvalitního léčivého konopí vyléčí diabetikům nohy před amputací a demonstrovali to na muži z vesnice blízko Ospělova. Až 3 tisíce amputací ročně ve Slovenské a České republice zcela zbytečně! Kdo půjde do vězení? Kdo uhradí škody? Kdo se omluví?