Vážení přátelé Zdeňka Majzlíka a jeho dcery Martiny Kafkové

Výzkumnická farma léčivých genetik konopí v Ospělově. Třetí policejní sklizeň v ropce 2011. Celkem v letech 2009, 2010 a 2011 bylo státními orgány znehodnoceno více než 500 kg. léčivého konopí pro výzkumný program "Konopí je lék" a zabito a zmrcačeno obrovské množství lidí! Media k těmto zločinům mlčí.
 
Kdo je drogový dealer Zdeněk Majzlík? Více zde. 
Zdeněk Majzlík, který napsal v odkazu uvedený dopis do parlamentu, vládě i médiím, napsal:
Vážení přátelé.
Z mých dosavadních příspěvků a aktivit je asi zřejmé, že nesouhlasím s názorem našeho přítele, pana Mgr. Dušana Dvořáka, že projekt „Marihuana do lékáren“ je podvod a zločin na občanech našeho státu.
Přesto bych Vás všechny velmi rád požádal o jeho podporu v jeho až sisyfovském úsilí pro zrušení zákonů zakazujících volné pěstování konopí pro samoléčbu těch obyvatel našeho státu, kteří se pro tuto variantu léčby svých problémů rozhodnou.
Já bytostně nesouhlasím s kriminalizováním dospělých a svéprávných lidí za to, že řeší své problémy alternativním způsobem a při tom nikomu nijak neubližují.
Jsem proto velmi rád, že v Olomouci vznikla akce na obranu pana Dvořáka v jeho boji s mocnými tohoto státu a já ji také plně podporuji.
Kriminalizace lidí v oblasti samoléčby tak, jak je v současné době praktikována v ČR a EU, je svou amorálností a zločinností srovnatelná s uvažováním nacistů za druhé světové války a komunistických pohlavárů v padesátých letech dvacátého století v našem státě.
Nesouhlasím s tím, abychom byli řazeni na úroveň stáda tupých ovcí, kterým je neustále, za pomoci cvičených psů, nutno diktovat co smějí a co nesmějí.
Znovu říkám – jsme dospělí a svéprávní lidé, kteří se sami dokáží rozhodnout, co je pro nás dobré a co ne. A jsme velmi pamětlivý toho, že naše rozhodnutí pomoci sobě, nesmí ublížit nikomu jinému.
Proto jsem se rozhodl přidat se k olomoucké výzvě a posílám prostřednictvím e-mailu ministru spravedlnosti a na další uvedené adresy níže uvedený dopis. Pokud se rozhodnete také tuto akci podpořit, stačí jak adresy, tak text dopisu zkopírovat a jen mé nacionále nahradit těmi svými.
Všem, kteří se tak rozhodnete, velmi děkuji. Zdeněk Majzlík

posta@msp.justice.cz
kopie:
olomouc@ctk.cz, redolo@mfdnes.cz, info@konopijelek.cz, redakce.olomouc@ceskatelevize.cz, radact@ceskatelevize.cz, ctk@mail.ctk.cz, lpr@lpr.cz, info@legalizace.cz, sekr@helcom.cz, brno@llp.cz, nrzpcr@nrzp.cz


K rukám ministra spravedlnosti
Ministerstvo spravedlnosti ČR
Vyšehradská 16
128 10 Praha 2

Věc: Žádost o obnovu procesu a stížnost pro porušení zákona dle § 266 zákona č. 141/1961 Sb. vůči Dušanu Dvořákovi, nar.12.1.1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc ve věci viny a trestu za údajně neoprávněnou výrobu drog danou rozsudkem OS Prostějov - 2 T 104/2010, KS Brno - 3 To 25/2011, potvrzené judikáty NS ČR - 8 Tdo 1231 /2011- 55 a ÚS ČR - II.ÚS 664/12

Vážený pane ministře spravedlnosti.
Připojuji se k žádostí občanů města Olomouce včetně exrektorky Univerzity Palackého Jany Mačákové a řady olomouckých nevládních organizací ve věci obnovy trestního procesu a žádosti o podání stížnosti pro porušení zákona vůči zakladateli mezinárodního výzkumného programu "Konopí je lék" Mgr. Dušanu Dvořákovi.
Text žádosti občanů Olomouce včetně důkazních příloh je zveřejněn na http://zadame.blogspot.com/
S ohledem na opakovanou kriminalizaci Dušana Dvořáka v předmětné věci Vás laskavě žádám
o přednostní projednání.
Žádám Vás laskavě o vyrozumění, jak byla má žádost vyřízena.
Děkuji a přeji hezký den

Datum 18.5.2012 
Zdeněk Majzlík, nar. 25.3.1946, bytem nám. Mládeže 670, 375 01 Týn nad Vltavou