Obvodní soud pro Prahu 1 - Peake a Navrátilová


Obvodní soud pro Prahu 1
Spis, zn. 6 T 21/2012
Ovocný trh 14, 112 94 Praha 1
Kopie: veřejnost

Trestní věc: Spis, zn. 6 T 21/2012 - Karolina Peake a Dagmar Navrátilová, poslankyně Poslanecké sněmovny parlamentu ČR z parlamentní strany Věci veřejné v advokátním zastoupení Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1 versus Dušan Dvořák, zakladatel cannabisterapie, zakladatel a ředitel první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF a Edukativní konopné kliniky, odborný garant mezinárodního výzkumu „Konopí je lék“ (2008) - cena Vlády ČR premiéra Jana Fischera z 4.prosince 2009 na návrh Vládního výboru pro zdravotně postižené za vzdělávání odborné a laické veřejnosti v léčbě konopím prostřednictvím www.konopijelek.cz, viz spis. 

Na výročí narození Jana Ámose Komenského 28.března 2012 Obvodní soud pro Prahu 1 vydal rozsudek formou trestního příkazu, ve kterém odsoudil Mgr. Dušana Dvořáka, narozeného 12. ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc (popř. Výzkumnická farma léčivých genetik konopí, Cannabis Hemp Street 6, 798 55 Evropa u Ospělova) k podmíněnému trestu v délce 10 měsíců s podmíněným odkladem na 36 měsíců za vydírání uvedených poslankyň.

Proti rozsudku OS Praha 1 ze dne 28.března 2012 sp. zn. 6 T 21/2012 podává odsouzený v souladu s § 23 LZPS a zákony v řádném termínu odpor a domáhá se soudního procesu a to činí v den prvního výročí zabití onkologicky nemocného a celý parlament osobně prosícího Petra Ladislava Kodyma z Kolína, aby na něm poslanci nezneužívali policii http://konopijelek.blogspot.com/2012/03/vzpominka-za-zabitym-petrem-ladislavem.html, též Ta naše povaha česká na www.ceskatelevize.cz  (Není droga jako droga, 31. 3. 2010) a Konopné pašije na www.stream.cz  (10.10.2010)

Odsouzený je přesvědčen, že v roce 1989 občané zcela oprávněně změnili totalitní komunistický právní řád a následně přijali ústavní Listinu základních práv a svobod jako nadřazený ústavní zákon, aby se nestalo, že zase nějací noví papaláši budou zneužívat policii, prokuraturu a soudy a budou - chráněni zkorumpovaným a k zločinům loajálním státním aparátem - vědomě, z nedbalosti, lhostejnosti anebo cynismu zabíjet, mrzačit, okrádat, urážet, hanět a kriminalizovat nevinné občany a porušovat zákony a mezinárodní úmluvy, které třídní boj a podobné úchylky papalášů a církevních fanatiků zapovídají.

Odsouzený je přesvědčen, že člověk je v jádru své bytosti dobrý a že zabíjet, mrzačit, zneuctívat, hanět, okrádat a nezákonně kriminalizovat občany v rozporu s čl. 4 odst. 4 LZPS se rozhodně nesmí a vyhrožovat v SMS zabitím konopnou palicí s životu blahodárnými kanabinoidy se také nemá, ale je právně přípustné psát takové SMS, když tím člověk apelujete na zbytky svědomí nájemného vraha, zločince a cynického lháře z parlamentu a doufá, že se vrah upamatuje na svůj poslanecký slib a rozpomene se, že je zaměstnancem občanů, nikoliv drogové a farmaceutické mafie, nebo bude tak cynický, egoistický a bohorovný, že na odesilatele takové SMS podá trestní oznámení a celá věc vejde na světlo boží přímo přes soudem.

Jak je ve spisu uvedeno, v době odesílání SMS (viz spis, květen 2011) zneužitá policie opět zabila a zmrzačila další občany jen proto, že se léčili, nebo jen chtěli léčit konopím a obě poslankyně nekonaly, co slíbily a k čemu jsou vázány zákony ČR!
Jednání odsouzeného bylo v naprostém souladu s ústavou garantovanými právy občanů vyjádřenými v čl. 23 LZPS, citujme:“ Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ Viz důkazy o zločinech proti lidskosti osvědčené lékařem soudním znalcem http://konopijelek.blogspot.com/2012/03/dukazy-o-zlocinech-proti-lidskosti.html

Jak je ve spisu a níže doloženo, právě odsouzený byl uvedenými poslankyněmi vydírán, utiskován, mrzačen, okrádán, haněn a etc., neboť tyto zcela vědomě na odsouzeného a občany zapojené do výzkumu „Konopí je lék“ a další občany roky posílali policii a další státní orgány jako na nějakého zločince, přestože toto jednání odsoudil Nejvyšší i Ústavní soud již v roce 2008 a za odsouzeného a jeho odbornost a čest se stavěli rektoři Univerzity Palackého, primátor Olomouce, vědci, lékaři a nemocní, stejně jako Úřad vlády ČR v osvědčení odbornosti podané Národním protidrogovým koordinátorem atd., viz spis.

Odsouzený je přesvědčen, že ochrana nájemných vrahů a zločinců z parlamentu Okresním soudem pro Prahu 1 je právně nepřípustná a že je právně nepřípustné, aby bylo odsouzený obžalován a odsouzen, když je obžaloba podstavena na doložitelně křivém svědectví a nepravdivém sdělení poslankyně Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové policii, že je údajně odsouzený žádal o legalizaci konopí jako léčebného prostředku a žádal změnit zákony, což je doložitelná lež!

Pravdu je u soudu potřeba dokázat v konfrontaci se svědky a přímými důkazy o zločinech jmenovaných poslankyň, neboť jinak by zaslané SMS ztratily smysl a nevedly k zveřejnění zločinů proti lidskosti a řady dalších trestných činů vědomě páchaných Karolínou Peake a Dagmar Navrátilovou a dalšími nájemnými vrahy a zločinci z parlamentu před soudy ČR, popř. soudy evropskými.  

Jak je ve spisu 6 T 21/2012 i se jmény svědků uvedeno, což občany placenou advokátní kancelář poslankyň Peake a Navrátilové, OSZ Praha 1, nezajímalo šetřit:
1)     Karolina Peake a Dagmar Navrátilová v přítomnosti ve spisu uvedených svědků (tiskový mluvčí Edukativní konopné kliniky v Praze již bohužel v důsledku záměrného nekonání poslankyň Peake a Navrátilové předčasně zemřel) 10. ledna 2011 v parlamentu po předchozích zaslaných materiálech opakovaně po jejich zvolení do parlamentu v r. 2010  http://konopijelek.blogspot.com/2012/01/my-zeny-apelujeme-na-vase-svedomi.html  (jako příklad) a cca osobním hodinovém jednání 10.ledna 2011 v parlamentu odsouzenému a svědkům slíbily a daly podpisem i rukoudáním nahlas vyřčený závazek, že okamžitě půjdou za ministrem spravedlnosti a ministrem vnitra (nikoliv za ministrem zdravotnictví – nejde o medicínský problém!), aby urgentně – v řádů dnů, nikoliv týdnů – oba po vzájemné součinnosti dle § 31, odst. 1 trestního zákoníku (přípustné riziko) zastavili systematické porušování § 2 zákona o policii a nebyl už nikdy vědomě či z nedbalosti zneužitou policií zabit, zmrzačen, okraden, veřejně haněn a soudy vláčen žádný občan, který používá konopí k léčbě, a to v souladu s judikátem Nejvyšší soudu ze dne 30. 1. 2008, sp.zn. 3 Tdo 52/2008, který v souladu s ústavními principy a trestním zákonem uvedl, že pěstování a zpracování konopí s obsahem nad 0,3% THC k alternativní léčbě není a nesmí být trestný čin a tudíž občané žádné povolení (uvedené trestním zákoníku jako podmínka legálního jednání!) k pěstování léčivého konopí nepotřebují, jak ostatně garantuje kromě ústavy a mezinárodních úmluv i zákon o zdraví lidu v Čl. II a Čl. III, zejména pak § 8 písm. a) a písm. b) a § 9 ods. 4) písm. b). Poslankyně byly informovány, že i přes judikát NS ČR i Ústavního soudu v roce 2008 je stále systematicky orgány činnými v trestním řízení porušovaný § 5, odstavec 5 zákona o návykových látkách, který říká, že (jakékoliv) konopí mohou občané získat a zpracovávat bez oznámení úřadům k účelům pokusnickým (v souladu s čl. 15 odst. 2 LZPS) a § 29 zákona o návykových látkách, který občanům sděluje, že zákonný limit pro ohlášení pěstování léčivého konopí je dán do 100 m2 pěstitelské plochy na občana a nad 100 m2 je potřeba pěstování povinen občan hlásit Celní správě ČR.
2)     Dagmar Navrátilová jako poslankyně byla s další poslankyní za Olomoucký kraj, lékařkou Jitkou Chalánkovou z teroristického uskupení TOP 09 (adresát analogických SMS, trestní podnět nepodala) 2. září 2010 přímým svědkem opětovného znehodnocení léčivého konopí občanů zapojených do výzkumného programu „Konopí je lék“ na výzkumnické farmě manželů Dvořákových v Ospělově a v důsledku toho zabití a zmrzačení dalších stovek občanů! Karolina Peake (právnička, předsedkyně ústavněprávního výboru, dnes místopředsedkyně vlády) a Dagmar Navrátilová pak byly 10. ledna 2011 (na základě předchozí bohaté korespondence a důkazů) v přítomnosti svědků podrobně informovány, že o tomto zneužívání policie státními zastupitelstvími proti občanům byl informován prezident, parlament a vláda s podrobným právním rozkladem porušení konkrétních článků ústavy již 21. března 2008 iniciativou 77 právníků, psychoterapeutů, adiktologů, lékařů, vědců, umělců a nemocných a občané (zejména onkologicky nemocní) od roku 2008 napsali tisíce protestních a prosebných dopisů do parlamentu, jak samy poslankyně dobře vědí a dopisy občanů rovněž opakovaně obdržely a vzhledem k tomu, že kromě hrubého porušení ústavních článků 1, 4 odst. 4, 15 odst. 2,  31 LZPS a mezinárodních úmluv, konkrétně úmluvy OSN o návykových látkách, Kapitoly 1, článku 1 - 2 Úmluvy o lidských právech a biomedicíně, Kapitoly 1, článku 1- 4 Listiny základních práv Evropské unie a dále například Doporučení Rady Evropy č. 1418/1999 „O ochraně lidských práv a důstojnosti nevyléčitelně nemocných a umírajících“, by v případě nekonání ministra spravedlnosti a vnitra a jejich nejednání s nejvyšším státním zástupcem a policejním prezidentem a zamezení aplikace § 31,odst.1, mohly tyto poslankyně společně s dalšími nelhostejnými a zákonně jednajícími poslanci a poslankyněmi podat ústavní stížnost pro hrubé porušování zákonů a občanských a lidských práv garantovaných mezinárodními závazky ČR a ústavními principy demokratického státu, neboť, jak uvedl odsouzený oběma poslankyním a jejich asistentovi 10.ledna 2011, legislativní proces ve věci obchodování s léčivy v rámci zdravotnického systému je velmi zdlouhavý a je potřeba zákony státními orgány dodržovat a naplňovat, nikoliv hrubě a v neprospěch občanů porušovat a státní orgány zneužívat policii, což doufejme potvrdí i Evropská komise, která podnět na zastavení zločinů proti lidskosti a tunelování veřejných prostředků EU v České republice prošetřuje z podnětu odsouzeného od 22.února 2012, ref. číslo CHAP (2012) 00 282.
3)     Současně (viz spis 6 T 21/2012) byly obě poslankyně informovány o miliardových škodách na státním rozpočtu způsobených zkorumpovanými úředníky ministerstva zdravotnictví, kteří vědomě nenotifikovali zákon o návykových látkách u Evropské komise při novelizacích zákona po vstupu do EU v roce 2004, což je lehce ověřitelné z databáze Evropské komise http://ec.europa.eu/enterprise/tris a jako příklad uveďme polskou nebo italskou notifikaci novelizací zákona o NL v loňském roce dle povinnosti směrnice 98/34 ES a způsobili tak právní neúčinnost – neplatnost zákona o NL. Poslankyně byly informovány, že tímto jednáním škody na státním rozpočtu stoupají každým dnem a jde o miliardy korun! Toto je rovněž předmětem výše uvedeného šetření Evropské komise, stejně tak s výše uvedenými zločiny proti lidskosti je předmětem odsouzeným podané ústavní stížnosti - šetřeno od března 2012 pod sp. zn. II.ÚS 664/12 a stížnosti ministru spravedlnosti - šetřeno od ledna 2012 pod sp. zn. 117/2012-OD-DOH s doložením hrubého porušení zákona Okresním soudem a Okresním státním zastupitelstvím v Prostějově.

Dagmar Navrátilová jako údajná experta na školství současně odsouzenému a svědkům 10.ledna 2011 slíbila, že bude u ministra školství (další stranický kolega)  urgentně apelovat na řešení nápravy nezákonného jednání MPSV ČR ve věci první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF (příkladné reformy terciálního školství oceněné příkladem dobré praxe Evropské unie 23.dubna 2009 na konferenci ministrů EU), jehož byl odsouzený zakladatel a ředitel (Ateliér ALF byl jedním ze tří zřizovatelských nevládních organizací, které založily Edukativní konopnou kliniku, 2010).
Poslankyně Navrátilová byla ve věci Ateliér ALF informována o hrubém porušení zákona ze strany MPSV ČR a porušení pětileté udržitelnosti projektů financovaných z rozpočtu Strukturálních fondů, kdy je zcela systémově porušeno Nařízení Rady Evropského společenství 1260/1999 ze dne 21. června 1999 a 1083/2006 ze dne 11. července 2006, zejména pak články 57 a 98 a způsobeny (nejen) bezbariérové škole pro dospělé Ateliér ALF škody cca 4 mil. Kč, což je nyní předmětem šetření Evropské komise, neboť OČTŘ toto odmítají šetřit, protože jde o korupci a podvody vysokých státních úředníků a ministrů.
Poslankyně Navrátilová slíbila, že se pokusí s ministrem školství tuto enormní škodu napravit a takovéto typy bezbariérových škol pro dospělé ohrožené sociálním vyloučením v ČR prosazovat, neboť vykazují nejen vysokou finanční efektivitu (Ateliér ALF - cena auditorské firmy Ernst &Young 2008 a 2009 a cena EU) a sociální prospěšnost, ale jsou též v naprostém souladu s českou a evropskou politikou sociálního začleňování ve vztahu ke zdravotně postiženým a sociálně vyloučeným spoluobčanům. 

Ani jednu věc však poslankyně neučinily, kterou slíbily, přestože šlo o lidské životy, elementární lidský soucit a enormní škody na rozpočtu a plnění zákonné povinnosti poslance, který se ve slibu zavazuje sloužit občanům České republiky a ctít zákony!

Jak je ve spisu 6 T 21/2012 uvedeno, když 6.dubna 2011 celý Sociální výbor parlamentu s přítomnou poslankyní Dagmar Navrátilovou a Jitkou Chalánkovou vzal pouze na vědomí měsíce předtím zasílané podklady a osobně sdělenou zprávu Edukativní konopné kliniky v Praze (zastupovali ředitel a tiskový mluvčí) o zabíjení, mrzačení, okrádání, kriminalizovaní a hanění občanů a poslancům byly doloženy důkazy, že zabití a mrzačení nevinných odmítá policie, státní zastupitelství a soudy šetřit a že už tři roky mají občané zapojení do výzkumu „Konopí je lék“ opakovaně urgovanou žádost u policejního prezidenta o policejní ochranu a současně v bolestech a zcela zbytečně zemřeli další občané z výzkumného programu „Konopí je lék“ jen díky znehodnocenému léčivému konopí a současně jak jsou (demonstrováno na příkladu Ateliér ALF) systematicky v rozporu se zákony českými i evropskými tunelovány evropské fondy a porušován zákon o hospodaření se státním majetkem, tak teprve poté, kdy další lidé umřeli a další spáchali sebevraždu a nebylo možno se dovolat spravedlnosti zákonnými cestami a zdravotní stav mluvčího Edukativní konopné kliniky (svědek jednání v parlamentu) se rapidně zhoršil stejně jako zdravotní stav odsouzeného (viz přiložená lékařská zpráva), teprve pak´poslal odsouzený v květnu 2011 výše uvedeným poslankyním opakovaně SMS s texty, které OS Praha 1 označil jako vydírání, byť vydírán, utiskován, mrzačen, okrádán etc. byl právě odsouzený díky právě takovým zločineckým poslankyním jako Dagmar Navrátilová a Karolina Peake, které na odsouzeného a další občany roky posílají policii jako na nějaké zločince, přestože (viz spis 6 T 21/2012) se za odsouzeného staví rektoři Univerzity Palackého, primátor Olomouce, vědci, lékaři a nemocní, stejně jako Úřad vlády ČR v osvědčení odbornosti podané Národním protidrogovým koordinátorem atd.

Jak je ve spisu 6 T 21/2012 uvedeno, když v červnu 2011 po 7 stížnosti zřizovatelů Edukativní konopné kliniky policejnímu prezidentovi z května 2011 s žádostí o ochranu života a majetků občanů zapojených do výzkumu „Konopí je lék“ zadal vnitřní odbor policejního prezidia zabíjení a mrzačení spoluobčanů prostějovské policii šetřit, státní zastupitelství (OSZ Prostějov) toto zakázalo šetřit a stejně jako OSZ Praha 1 kryje trestnou činnost klíčových státních zaměstnanců v předmětné věci (Miroslav Kalousek a Jiří Vacek, 2005, Karolina Peake a Miroslava Němcová, 2012).

Nově do spisu dokládá odsouzený alespoň část v českém jazyce uvedené vědecké práce nositele čestného doktorátu Palackého univerzity v Olomouci (2011) a předního světového vědce léčivých kanabinoidů Ondřeje Lumíra Hanuše z Hebrejské univerzity v Jeruzalémě o rakovině a léčivém konopí se zaměřením především nádorového onemocnění typu gliom
Práce dokládá, že konopí, resp. kanabinoidy, léčí rakovinu nejen paliativně, ale i určité typy rakoviny zcela vyléčí a léčivé konopí je kauzálním lékem, což může odsouzený opakovaně potvrdit, stejně jako lékaři a nemocní, se kterými od roku 2008 spolupracuje na výzkumném programu „Konopí je lék“.

Odsouzený prostě nemůže lhostejně a s rukama za zády netečně přihlížet, jak jsou pod rouškou zákona přímo před jeho očima zabíjeni a mrzačeni spoluobčané a lidé, které má rád, protože léčivé konopí pozitivně reaguje na cca 250 onemocnění, a to mnohem šetrněji a bezpečněji a levněji než stávající zdravotnická léčba a jak je ve spisu uvedeno, odsouzený jako pravděpodobně první na světě publikoval s lékařkou záchranné služby Frýdek Místek Irinou Hubernákovou kazuistiku neamputace končetin u tzv.. diabetické nohy, což se ročně týká až 3.000 občanů a jde o vědomě páchaný zločin na občanech! Proto rovněž zpracoval podklady s důkazy o zločinech proti lidskosti páchané vědomě poslanci pro Evropskou komisi http://www.konopijelek.cz/Evropskekomisi/pdf.pdf

Dne 31. března 2012                                                                        Dušan Dvořák, v.r.         

                   
Od: dusandvorak@seznam.cz
Datum: 31. března 2012 18:01
Předmět: Obvodní soud pro Prahu 1
Komu: osoud.pha1@osoud.pha1.justice.cz
Kopie: redolo@mfdnes.cz, olomouc@ctk.cz, peakek@psp.cz, navratilovad@psp.cz, redakce@piratskenoviny.cz