Modlitba


Zveřejněno 26. dubna 2013 na FCB pana Zdeňka Majzlíka po vysazení konopí. Zdeněk Majzlík do medií opakovaně napsal, že odmítá být považován za drogového dealera, když pěstuje pro nemocnou dceru konopí - ZDE

 
 

Modlitba
Bože, jsi li, moc Tě prosím, zamysli se.
Ty jsi nám seslal rostlinu, aby nám pomáhala, aby léčila naše neduhy, na které lidské léky nestačí. Rostlina je to úžasná a já s velikým obdivem uznávám, že ta se Ti skutečně povedla.
Jistě jsi již zaznamenal, že já jsem již zasel a že tak učinili i mnozí jiní.
Prosím, ochraňuj ty rostlinky před plísněmi a škůdci.
Učiň, ať nám je neponičí krupobití.
My se budeme také velmi snažit. Budeme je zalévat, hnojit a ošetřovat. Uděláme vše, aby se jim u nás dařilo dobře a aby vyrostly až do nebeské krásy.
Jsou ale věci, na které nestačíme.
A tak Tě také prosím, osviť ty pitomce, kteří sami nepěstují a jen chodí krást jiným, aby si uvědomili, jak moc tímto svým skutkem mohou ublížit.
A sešli paprsky poznání i na naše politiky, aby si již konečně i oni uvědomili, že lidem škodit nemají, ale mají jim svými rozhodnutími pomáhat.
Že na to jsou na svých místech, aby dělali tento svět lepší nejen pro sebe, ale hlavně pro ty bezbranné.
Moc Tě prosím, učiň ten zázrak a umožni i našim politikům aby pochopili, že ta rostlina, kterou jsi nám seslal, lidem neškodí, ale pomáhá, ale oni zatím svými rozhodnutími lidem nepomáhají, ale škodí.
Bože, jsi li, ochraňuj svou rostlinu, kterou my jsme nazvali konopím.
A moc Tě prosím, ochraňuj i nás, a to před lidskou hloupostí.
Víš, Bože, ta kytka se Ti povedla moc. My lidé, již tak moc ne.