Semena seniorům a nemocným


Konopný dárek pro seniory od Million Marihuana March

Občanské iniciativy Cannabis Social Club, Konopí je lék, Legalizace.cz a Bohemicanna připravily k tradiční květnové celosvětové demonstraci příznivců konopí Million Marihuana March (MMM) akci pro seniory.


Na happeningu MMM v Praze dne 9. května 2009 na žižkovském kopci Parukářka budou na informačním stánku Legalizace.cz seniorům bezplatně rozdávána semínka léčebného konopí až do vyčerpání zásob.


Akce nese název Konopné semínko pro vaši radost a úzdravu. Je určena seniorům, kteří nemohou nebo neumějí využívat internet, nemají potřebné informace k pěstování léčebného konopí a nemohou se dostat k semenům, aniž by museli vyhledávat dealery a nakupovat marihuanu na černém trhu. Organizátoři akce tvrdí: Je nejvyšší čas vysadit!

 

Semínka mohou za seniory proti čestnému prohlášení převzít i mladší příbuzní nebo známí starší 18 let. Ti, kteří nemohou přijít na Parukářku 9.května 2009, mohou již nyní využít možnost osobního odběru na níže uvedených místech.

 

Ateliér ALF, Dušan Dvořák, Bořivojova 90, 130 00 Praha - Žižkov, email: Senior@AtelierALF.eu

 

Bohemicanna, Antonín Kábele, Vlčí Hora 147, 40 746 Krásná Lípa, Ústecký kraj, email: Senior@Bohemicanna.cz

 

Konopí je lék, Radka Dvořáková, 798 55 Ospělov 6, Olomoucký kraj, email: Senior@KonopíJeLek.cz



K darování semen konopí pro seniory se můžete připojit i vy. Pište na adresu Senior@Legalizace.cz

Bližší informace o léčebných účincích konopí najdete na www.KonopiJeLek.cz

 

 

Vzor čestného prohlášení:

Já (jméno, příjmení, bydliště, rok narození) prohlašuji na svou čest, že konopná semena přebírám na pěstování konopí pro léčebné využití. Dne ….. Podpis ……………