Vážení kandidáti a kandidátky na prezidenta republiky

Vážení kandidáti a kandidátky na prezidenta republiky

Sdělte prosím občanům Váš pomazaný právní názor, proč je propagandou pirátských médií šířena lživá poplašná zpráva, že je pěstovat konopí zakázané, když od roku 2004 může každý občan dle paragrafu 29 zákona o návykových látkách pěstovat konopí bez hlášení úřadům na ploše do 1 aru/občana a dle paragrafu 5,odstavec 5 téhož zákona konopí získávat a zpracovávat k účelům pokusnickým.
 
Víte, že parlamentem přijatá novelizace známá jako „konopí do lékáren“ není v souladu s právem EU, i když ji podepíše prezident?

Nebude střetem něčích zájmu, že jsme největším producentem marihuany v Evropě a současně dáváme z veřejných peněz na prohibici mj. též léčivého konopí dle Evropského monitorovacího centra nejvíce peněz v Evropě?

Proč si myslíte, že je kontrolou konopí u pěstitelů do 100 m2 žádajících roky rovněž vydat formuláře jako mají pěstitele na ploše nad 100 m2 pověřena právě policie se zcela odlišnou metodikou měření THC v konopí pro pašeráky drog a neprovádí kontrolu erudovaní zemědělští komisaři maximálně do 10 dne od zahájení tvorby semene, jak stanovuje zákon jako poslední den měření THC, protože poté má konopí do období do konce zralosti nejen ve vrcholíku vysoce nad 0,3% THC a nebylo by tedy možné pěstovat žádné konopí.

Děkuji a přeji Vám krásný den a hodně radosti Adventu  

Jaromír Kafka,  9.dubna 1961, Edukativní konopná klinika, Bořivojova 90, 130 00 Žižkov (Praha 3)