Okresní soud v Prostějově k vyřízení Ministerstvo spravedlnosti ČR


Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 24. října 2012 20:12
Předmět: Re: FW: žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb.
Komu: posta@osoud.pro.justice.cz
Kopie: posta@msp.justice.cz, openroyalacademy@gmail.com, olomouc@ctk.cz



Okresní soud v Prostějově
k vyřízení Ministerstvo spravedlnosti ČR

Věc: Stížnost na odmítnutí žádosti o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb. sp. zn SI 21/2012 OS Prostějov odkazem, že jde o právní názor, když o právní názor nejde

Odůvodnění: OS Prostějov - viz níže - odmítl odpovědět na žádost, jakým konkrétním dokumentem neobsaženým ve spisu OSZ Prostějov pro OS Prostějov podepřelo žádost o již 4 domovní prohlídku našeho objektu a OS Prostějov vydal opět souhlas zneužívat policii, když argumenty OSZ Prostějov, které vedly ke schválení domovní prohlídky soudem, že jsme pěstovali více než 5 rostlin konopí, které by mohlo býti potencionálně toxikomanicky využitelné, jsou zcela zcestné a právně nedostatečné pro tak zásadní právní úkon jako je domovní prohlídka, kterým, jak OS Prostějov ví na důkazech od roku 2010 navíc způsobuje zcela vědomě těžká ublížení na zdraví a právech občanů, škody na právním řádu a rozpočtu ČR i rozpočtech občanů zapojených do výzkumu. Takovým dokumentem ke schválení domovní prohlídky soudem by například mohlo býti doložení důkazů OSZ Prostějov, že znalo rozbor konopí konaný v souladu se zákonem max. v 10 den odkvětu jednotlivých pěstovaných odrůd konopí (konopí se měří maximálně do 10 dne do odkvětu, viz evropská metodika měření THC v konopí) a důkazu, že policie má důkazy, že jednotlivé pěstované odrůdy konopí mají dny odkvětu tehdy a tehdy, nebo důkaz, že jsme snad šířili toxikomanii, nebo důkaz, že jsme snad pěstovali konopí na marihuanu nebo že máme v nemovitosti laboratoře na izolace pryskyřic THC z konopí, což jsou zakázané činnosti.
Zkrátka žádám vědět, jaké dokumenty měl OS Prostějov k dispozici k rozhodnutí vydat souhlas s domovní prohlídkou. Toto přece není žádost o právní názor. Proto podávám stížnost, argumentace uvedena níže.

S pozdravem
Dne 24.října 2012

Dušan Dvořák, nar. 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc

Dne 24. října 2012 11:44 JUDr. Vladimír Váňa <vvana@osoud.pro.justice.cz> napsal(a):

Spisová značka: SI 21/2012
 Pane Dvořáku,
  Vaší níže uvedené žádosti o poskytnutí informace a k jejímu doplnění sděluji, že vzhledem k tomu, že s odkazem na zákon č. 106/1999 Sb. o poskytování informací domáháte se vysvětlování, odůvodňování či jakýchsi důkazů, o nichž sám uvádíte, že se ve spise nenacházejí, tedy vzhledem k tomu, že se domáháte vysvětlení toho, proč soud při nařizování domovní prohlídky u Vás postupoval určitým způsobem, pak poukazuji na to, že podle § 2, odst. 4 stejného zákona nemůžete požadovat po mně žádné právní názory, žádné další odůvodňování rozhodnutí a dokládání jeho správnosti, než je doloženo ve spise a odůvodněno soudcem v písemném vyhotovení pravomocného rozhodnutí.
 Lituji, že Vám nemohu podat příznivější zprávu.
 JUDr. Vladimír VÁŇA
předseda Okresního soudu v Prostějově
tel.č. 582 401 690 * fax č. 582 342 276

 From: artlanguagefactory@gmail.com [mailto:artlanguagefactory@gmail.com] On Behalf Of Medical Cannabis Social Club
Sent: Wednesday, October 10, 2012 8:05 PM
To: JUDr. Vladimír Váňa
Cc: posta@osoud.pro.justice.cz; openroyalacademy@gmail.com
Subject: Re: FW: žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb.
 OS Prostějov

Věc: specifikace žádosti dle106/1999 Sb. vedené pod ps.zn. SI 21/2012 žádané OS Prostějov 2.října 2012

Sděluji k mnou podané žádosti OS Prostějov 19. září 2012 prostřednictvím KS Brno a následné žádosti o specifikaci od OS Prostějov, viz http://konopijelek.blogspot.cz/2012/10/okresni-soud-v-prostejove-dukazy-k.html

Žádám doložit DUKAZY, ne domněnky, kterými podepřelo OSZ Prostějov žádost o domovní prohlídku a OS Prostějov k tomu již počtvrté svolilo, když je konopí od roku 2004 povoleno pěstovat bez povolení na ploše do 100m2/občana a také jej zpracovávat k účelům pokusnickým (par. 29 a 5,odst 5 ZoNL).
Jak bylo OS Prostějov doloženo opakovaně, podle zemědělské metodiky je možné měřit THC v konopí maximálně do 10 dne do odkvětu (cca červenec), protože jinak nabírá každé konopí THC a nebylo by možné nic vypěstovat.
Jak bylo OS Prostějov doloženo rovněž včetně soudního znalce, jednáním OS Prostějov došlo v předchozích letech k zmaření lidských životů a škodách na zdraví, důstojnosti apod. a přestože společensky prospěšného jednání nelze dosáhnouti jinak (paragraf 31,odst 1 TZ), OS Prostějov svolilo již ke 4 domovní prohlídce s argumentací, že je na poli víc než 5 rostlin, přičemž jich tam může být třeba tisíc.
Žádám důkazy, které spis neobsahuje. Tot vše. Nebo snad dáváte taková svolení brutálně zasahující do svobod a práv občanů s tragickými dopady na občany jen na základě doměnek státního zastupitelství?
Proto žádám důkazy, o které jste svolení opřeli.
Jen připomínám: nikdy nám nebylo prokázáno a ani tak nečiníme, že konopí pěstujeme na marihuanu, izolujeme pryskiřice THC (dronabinol), což jsou činnosti zakázané.
Doufám, že jsem srozumitelný.
S pozdravem Dušan Dvořák, nar. 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc


Dne 2. října 2012 11:59 JUDr. Vladimír Váňa <vvana@osoud.pro.justice.cz> napsal(a):
Spisová značka: SI 21/2012
 Pane Dvořáku,
 Vaše níže uvedená žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb. je bohužel obsahově značně nekonkrétní, není mi jasné, jaké věci přesně se týká a o jaké existující informace, které máme k disposici, Vám vlastně jde, pídíte se po jakémsi důkazu, bez bližší jasné identifikace nejsem však s to odhalit, o jaký důkaz či informaci Vám jde.
 Podle § 14, odst. 5, písm. b/ zák,č, 106/1999 Sb. Vás proto vyzývám ke konkretizaci požadované informace ve lhůtě cca 10 dnů.

Děkuji za vyhovění.
 S pozdravem
 JUDr. Vladimír VÁŇA
předseda Okresního soudu v Prostějově
tel.č. 582 401 690 * fax č. 582 342 276
  


Krajský soud v Brně podatelna@ksoud.brn.justice.cz k vyřízení
Okresnímu soudu v Prostějově posta@osoud.pro.justice.cz
V kopii OS Prostějov zasláno k dodržení zákonné lhůty na žádost s jurisdikcí pro část oblasti Ospělovsko a centrály „Capo di Tutti Capi“, Cannabis Hemp Street No.6, 798 55 Ospelov.eu, metodiky přepočtů THC v konopí uvedeny na http://www.occupycannnabishempstreet.blogspot.cz/2012/09/cannabistherapy-made-in-ospeloveu.html
 
 Věc: žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb. 

 Žadatel: Dušan Dvořák, MMCA, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc 

 Úvod žádosti
Konstatujme nejprve právní stav, aby nedošlo k desinterpretaci povinného pro případnou stížnost k vyřízení MSp ČR, že žádost o informaci je žádosti o právní názor a bezplatnou právní poradnu soudem pro jurisdikci Ospělovsko. 

 Fakta: OS Prostějov je od května roku 2004 a novelizace zákona o návykových látkách o paragraf 29 známo, že je občanům legální pěstovat legální konopí s povinností hlášení pěstování legálního konopí až od plochy nad 100m2/občana.
OS Prostějov od Celní správy MF ČR, Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky,  MZe ČR a MZ ČR novelizující zákon v roce 2004 o paragraf 29 ví, že legálně pěstované konopí na ploše do 100m2/občana v souladu s paragrafy 2,5, 29 při zpracování zelené sušiny konopí v nákladných laboratořích zajistí farmaceutické společnosti držení např. u legální odrůdy Finola až 333 gramů THC (dronabinolu), při jiných legálních odrůdách jako například typová řada z výzkumu „Konopí je lék“ Friedrich Nietzsche z výzkumnické farmy v Ospělově mnohem více než 666 gramů THC (dronabinolu) a farmaceutické společnosti mají mít na své laboratoře zcela oprávněně povolení MZ ČR stejně jako musí mít povolení také na separaci konopných pryskyřic z  nadzemní části rostliny konopí a od roku 2010 v upraveném měřeni separace a izolace THC (dronabinolu) a pryskyřic konopí trestním zákoníkem s měřením THC i z celé podzemní části rostliny, což bylo oznámeno pěstitelům a šlechtitelům konopí ve vládním nařízení z prosince 2009 a byla trestná i bez povolení konaná separace a izolace THC a pryskyřic i z kořene rostliny legálního, stejně tak nelegálního konopí.Viz metodika 

Jak OS Prostějov ví, ČR od vstupu do EU v květnu 2004 garantuje občanům nejen legálnost pěstování legálních odrůd konopí do 0,2% THC v rostlině konopí jako Evropská unie a ČR k tomu dokonce financuje celý kontrolní úřad a OS Prostějov ví, česká legislativa je dokonce benevolentnější a připouští zákonem o návykových látkách jako legální ty odrůdy konopí s obsahem dokonce až 0,3% THC v rostlině konopí a měření na THC  nejpozději do 10 dne od zahájení tvorby semen (tzv. odkvět) a uvádí toto jako legální odrůdu konopí, kterou lze po výzkumu uznat registračními úřady pro ČR, nikoliv však EU, kde je dotováno pěstování pouze konopí do 0,2% THC, což neznamená, že žádáme o dotace na pěstitelství hned zítra. 

 Sdělte a doložte důkazy dle zákona 106/1999 Sb. (neuvedené nikdy ve spisech k obvinění, ani obžalobě a spisech OS Prostějov) na konkrétním faktu a dokumentu, že Okresní stání zastupitelství v Prostějově před žádostí o vydáním návrhu na domovní prohlídku vědecko -výzkumného programu „Konopí je lék“ v Ospělově na Prostějovsku a před souhlasem OS Prostějov se znehodnocení úrod konopí v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 (přes mnohem více než 33 x 77 vzrostlých rostlin a sazenic legálního konopí a znehodnocení více než 12 kg zelené sušiny legálního konopí a znehodnocení více než 5 litrů vysoce účinných konopných mastí s celkovým obsahem 0, 28 % THC v roce 2011 a více 666 konopných tobolek a produktů šlechtitelství v CBD programu a mnoha velmi vzácných vyšlechtěných semen legálních odrůd konopí z vegetace) z výzkumnické farmy manželů Dvořákových na nemovitostech 798 55 Ospělov 6 doložilo nejprve Okresnímu soudu v Prostějově jednoznačný důkaz z policejního šetření, který by dokazoval, že v Ospělově či jinde byly u členů výzkumu „Konopí je lék“ nalezeny nákladné laboratoře separující a  izolující z pěstovaného legálního konopí THC (dronabinol) a pryskyřice konopí z ostatních nadzemních částí rostliny legálního konopí nebo dokonce od roku 2010 členové výzkumu „Konopí je lék“ v těchto laboratořích separovali THC a konopné pryskyřice i z podzemních částí rostlin konopí, jak žádal od roku 2010 přísněji trestat nepovolenou separaci a izolaci pryskyřic a THC (dronabinolu) jako nepovolenou výrobu a distribuci drog trestní zákoník, přísněji než zákon o návykových látkách, který žádal měření legálních odrůd konopí na THC (dronabinol) pouze z nadzemní částí do 10 dne do odkvětu a 20 dní před květem rostliny konopí a zahájení tvorby semen.
Pokud OSZ Prostějov tyto poznatky o existenci laboratoří na separace a izolace THC a pryskyřic z rostliny konopí členy výzkumu „Konopí je lék“ nepředložilo a OS Prostějov současně znalo úmluvy OSN, evropské právo, ústavu a zákony, sdělte, jaký konkrétní poznatek vedl OS Prostějov k závěrům o porušování úmluv OSN, práv Společenství a zákonů ČR a závěrům, že jde v Ospělově a výzkumu „Konopí je lék“ o tzv. neoprávněnou výrobu a distribuci drog a nebo pěstování nelegálních odrůd konopí a je potřeba vykonat tzv. neodkladný úkon policie se zneuctěním, okradením a zmrzačením tolika nevinných lidí, když víte, že na pěstitelské ploše do 100 m2 lze následně po sklizni a vysušení farmaceutické společnosti s laboratořemi na separace a izolace získat z legálního konopí 333 gramů THC například v odrůdě Finola a řadě jiných legálních odrůdách konopí měřených na THC dle zákonných regulí do 10 dne do odkvětu a 20 dnů do květu, jak určuje zákon o návykových látkách.
Jistě víte, že členové výzkumu „Konopí je lék“, kteří vždy pěstování legálního konopí, ač nemuseli přesto od roku 2000 a od roku 2008 pravidelně hlásili úřadům a žádali nejen policii o měření THC v konopí stejné jako na ploše nad 100m2/občana u legálních odrůd.
Policie ČR žádné laboratoře bez povolení MZ ČR v Ospělově nenašla a výzkum šlechtitelství odrůd konopí a hledání účinných synergií látek v konopí v rámci pokusnictví není dle paragrafu 5, odst. 5 zákona o návykových látkách nezákonná činnost, naopak. 

 Sdělte proto v souladu se zákonem o svobodném přístupu k informacím, co konkrétního, jaký zákonný důkaz, vedl OS Prostějov po čtyři roky k tomu, že bylo svoleno OSZ Prostějov a Policií ČR narušení práv chráněných zákonem a trestním zákonem a trestním zákoníkem navíc při znalosti ojedinělé odborné erudice Dušana Dvořáka, nositele vládní ceny za vzdělávání v léčbě legálním konopím již z roku 2009 

 S pozdravem „Konopí je lék“ (+) odpověď na žádost v zákonné lhůtě očekává v Olomouci 19. září 2012 dlící a žádost podávající 

 Dušan Dvořák, zakladatel cannabisterapie a odborný garant mezinárodního výzkumu „Konopí je lék“ 

  Poznámka odborná (+): Nepodařilo se nám ve výzkumu do roku 2012 průkazně doložit, že konopí je lék na bezcharakternost, cynismus a stupiditu papalášů, nácků, katolíků a bolševiků národní parlamentní fronty a jejich nájemných zločineckých zaměstnanců v Lidových milicích Stráže lidu, tyto pokusy právě probíhají po celé republice a výsledky jako první doložíme předním vědeckým periodikům vydavatelství The Hanák Press, Ltd.. pod názvem odborných titulů Olomoucký podvečerník a Prostějovský nočník s unikátním zpracováním odborných příspěvku a analýz kanabinoidů údajně bez přístupu kyslíku v celé laboratoři a za totální tmy v CNS odborných redakčních nul, mul a jedniček v NTB a PC!