Zločiny proti lidskosti - vzpomínka na Jeníčky Opletala, Palacha a Zajíce

Nejvýznamější česká politička 20. století, lékařka popálenin, umělkyně, předsedkyně UNESCO. "V umění najděš odpovědi, můj milý, mladý příteli."
  Urquell Justice
Pramen práva a dnešního zákonodárství, ke kterému se většina států OSN včetně ČR po druhé světové válce přihlásila, totiž Úmluva o lidských právech (a pro dnešní ČR především ústavní zákony č. 1 a č. 2),  jsou zákony parlamentu pošlapávány v tolika oblastech života, že nelze dohledět. 
Milan David otevírá 27.března 2007 v Ateliéru ALF galeri zesnulé manželky. Od roku 2008 byli zřizovatelé Edukativní konopné kliniky opakovně vykradeni státními orgány. Šetří Evropská komise od roku 2012.
Pro páchání zločinů, ochranu mafie a korupci je vždy výhodné, když je prezidentem echtčecháček a bankovní úředníček Václav Klaus s falešnou profesurou, ministrem financí chemik státní kasy Miroslav Kalousek, předsedou parlamentu traktorista z Konice, nebo prodavačka Miroslava Němcová. 
To, že se do médií "politici" vyjadřují jako "slušní lidé" ještě neznamená, že jsou to naprosto lhostejní zločinci a že např. Miroslava Němcová není než sprostá prodavačka korupce za pultem parlamentu.  
Důkaz nejen k Miroslavě Němcové, Karolině Peake, Dagmar Navrátilové, Jitce Chalánkové aj. členům Národní fronty k "Lidem prdelí" v odkazu zde, stačí kliknout a požádat o odpuštění.