Diag Human Cannabis - jistota tisícinásobku


Ministr zdravotnictví MUDr. Leoš Heger, MZ ČR, Palackého nám. 4, 128 01 Praha 2

Věc: Žádost o zaslání formulářů a metodických předpisů pro povolení pěstování Cannabis sativa registrovaných i neregistrovaných a původních odrůd Friedrich Nietzsche na ploše do 100 m/2 na občana a na ploše nad 100 m2/občana dle § 29 zákona o návykových látkách s % THC nad 0,3 % THC, pokud je vrcholík samičí odrůdy měřen Policií ČR více než 10 den odkvětu, jak určují  jako maximální den policejního i nepolicejního zemědělského měření THC v registrovaných odrůdách Cannabis sativa evropské směrnice, viz Úřední věstník Evropské unie - L 316/, strana 105 - 107, 2.12.2009.
Jak od jednání na podzim 2011 na MSp ČR a návrhu „odborníků“ Lékařské fakulty UK – Centra adiktologie a Ministerstva vnitra ČR víte, pokud se měří THC po 10 dnu od odkvětu, v dalším období zrání se obsah THC ve vrcholíku velmi výrazně zvyšuje a z každého odpovědného pěstitele Cannabis sativa včetně pěstitelů registrovaných odrůd se při použití nezákonné neveřejné policejní metodiky měření THC určené OSN pouze pro pašeráky drog legalizované“ po 8 letech do trestního zákoníku k ochraně korupce „Marihuana do lékáren“ Nařízením vlády  č. 3/2012 Sb. platném od ledna 2012 , stane rázem kriminálník, byť Policie ČR a státní zastupitelství dobře znají nejen paragraf 31, ods. 1 trestního zákoníku (přípustné riziko). 

Odůvodnění: Dne 12. července 2012 vydal Evropský soud rozsudek ve věci C 59/11 (Association Kokopelli proti Graines Baumaux SAS), ve kterém zrušil monopol registrovaných odrůd a rozhodl o povolení občanům EU sázet a pěstovat i neregistrované a původní odrůdy.
Pěstovat neregistrované odrůdy ostatně povoloval zákon o NL již od května 2004, ale pouze na ploše do 100 m/2 na občana a bez nutnosti hlášení úřadům.
Žádná novelizace zákona o návykových látkách od vstupu do EU nebyla notifikována dle 98/34 ES, i když byla technickým předpisem, jak a co činit a co znát pro neporušení pravidel a zákonů, a jak uvádí pro poslance a senátory vyžádaná neveřejná analýza Parlamentního institutu z března 2012, viz http://pravnistat.blogspot.cz/, je daný zákon neúčinný – neplatný.
Parlamentní institutem v odkazu http://pravnistat.blogspot.cz/uvedený rozsudek Soudního dvora můžeme ještě rozšířit o rozsudek ve věci C-390/99 Canal Satélite Digital, v posledních letech měl Soudní dvůr příležitost směrnici 98/34 ES aplikovat v trestních věcech, jako je např. věc C‑267/03 Lindberg nebo ve věci C-20/05 Schwibbert.
Pokud nemají občané povolení k pěstování Cannabis sativa, které sice do 100 m2 pěstitelské plochy na občana mít vůbec nemusejí, když v souladu s českým a evropským právem a také všemi úmluvami OSN používají Cannabis sativa k léčebným, výzkumným nebo zahradnickým aj. bohulibým účelům, jdou v ČR a SR do vězení, jsou okradeni, haněni, mrzačeni a zabíjeni vlastními státními orgány jako těžcí zločinci a vrazi. 
Současně je právě ČR největším evropským producentem vysoce toxické marihuany z indoorových velkopěstítren ČEZu a zemí s nejvyššími veřejnými výdaji na zajištění prohibice z veřejných zdrojů.
Jak uvádí Evropské monitorovací centrum, pouze max. 20% veřejných výdajů v ČR jde na rozhodně efektivní prevenci a terapii …. Neefektivní a především tragická prohibice však ujídá z našich veřejných výdajů z tzv. „drogových“ rozpočtů více než 80%!
Zkrátka, pod svícnem je nejlepší tma ČEZu.
O léčbě jakékoliv nemoci vždy rozhoduje člověk sám, občan, nikoliv lékař nebo dokonce farmaceutické společnosti!
Nemocný neznamená bezmocný, natož nesvéprávný člověk.
Jako by snad MZ ČR od pana Dušana Dvořáka opakovaně - stejně jako poslanci a vláda - nevědělo, že marihuana není léčivé konopí a konopná léčiva nejdou patentovat, což neznamená, že výzkum není třeba, právě naopak!
Osobně se k výzkumu hrdě hlásím!
Souhlasím s cíli formulovanými členy odborné rady Open Royal Academy a nabídnuté 26.7.2012 pro jednání Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky Vlády ČR podrobně projednané s panem ministrem zdravotnictví Leošem Hegerem s termínem rozhodnutí RVKPP nejen vůči zákonu o NL do výročí srpnové okupace 21.8.2012.

Cíle návrhu:
1)    Okamžité propuštění všech vězňů svědomí, nejen členů výzkumného programu jako je Miloslav Tetour.
2)    Okamžité zastavení všech trestních řízení, nejen členů výzkumného programu jako jsou manželé Dvořákovi a urgentní aplikace § 31, ods 1 TZ na případy související se ZoNL.
3)    Zavedení registru pěstitelů do a nad 100 m2 (nejlépe obce, družstva, univerzity, Open Royal Academy, NNO, MZ ČR apod.)
4)    Odškodnění, mimosoudní vyrovnání, deklarace k prevenci arbitráže, náprava – grant ESF na výzkum, všechny dohody veřejně sdělené v ČT a transparentně projednané
5)    Veřejná omluva premiéra a vlády občanům za zabité a zmrzačené spoluobčany, dlouhodobou lživou propagandu a škody na veřejných a soukromých rozpočtech.

Žádám Vás laskavě o zaslání čísla jednacího, které bylo mé výše uvedené žádosti přiděleno. V případě zamítavého stanoviska MZ ČR předávám plná práva k vymáhání škod Open Royal Academy, IČ: 22749250, Tylova 2, 779 00 Olomouc pro mezinárodní AK Diag Human Cannabis.

Datum….    S pozdravem a přáním velmi pevného zdraví a stále a neutuchající a ničím nerušené pohody

Jméno a příjmení, datum narození, trvalé bydliště včetně PSČ a podpis