Cannabis s. Finola - soutěž o konopnou mast

Cannabis sativa (Finola)
Ideální dvoudomá odrůda léčivého konopí pro děti a rodiče signatářů Charty 77.
Dozrává 77 dní po vysazení.
Obvyklá výška rostliny 77 cm.
Možno sázet ještě v červenci a srpnu. 
Odrůda typu autostart, neřídí se fotoperiodou.

Foceno 10. července 2012 na výzkumnické farmě léčivých genetik konopí v Ospělově, kde od roku 2009 prostějovská Policie ČR se souhlasem OSZ Prostějov a OS Prostějov znehodnotila cca 500 kilogramů léčivého konopí a jeho produktů a způsobila předčasnou smrt a zmrzačení ........ občanů. 

Stalo se tak přes opakovanou žádost státním orgánům, vládě a parlamentu o spolupráci od roku 2008 a od roku 2009 - 2012 bylo členy výzkumu podáno celkem 8 žádostí o policejní ochranu všech členů výzkumu "Konopí je lék" přímo policejnímu prezidentovi a řadě zainteresovaných ministrů a rovněž tak zaslány 2 žádosti o policejní ochranu výše uvedeným prostějovským státním orgánům.

Váš tip na počty obětí nezákonného zmaření mezinárodního výzkumu "Konopí je lék" v letech 2008 - 2012 pište na info@konopijelek.cz
Nejprve však prosím zašlete žádost prezidentovi, státním a veřejným orgánům a nevládním organizacím uvedenou zde po kliknutí.

Můžete vyhrát konopnou mast ve složení 30 mg THC a 30 mg. CBD /  100 ml masti, která dokáže ušetřit končetiny před amputací, žádná marihuana. Vyhraje ten/ta, kdo bude nejblíže počtu obětí. Rozptyl +- 100. Měřeno na dibetes a duálních diagnozách souvisejících s vážným onemocněním jako je cukrovka, na Parkinsonově chorobě, roztroušené skleroze, onkologickém a duševním onemocnění.
Sázeno na Den dětí 2012



Sázeno na Pálení čarodějnic 2012


Ideální poměr dronabinolu (THC) a kanabidiolu (CBD) na řadu onemocnění - prioritou jsou idńfekční, zánětlivá a duševní a onkologická onemocnění související často s duálními diagnozami stejně jako například cukrovka.
Země původu Finsko.
Více o odrůdě Finola zveřejníme po vyšetřovacím pokusu, o který jsme v červnu a červenci v souladu s trestním řádem požádáli Okresní soud v Prostějově, Okresní státní zastupitelství v Prostějově a prostějovskou Policii ČR a požádali jsme zainteresované orgány, aby THC měřili stejnou nezákonnou neveřejnou policejní metodikou jako v roce 2009 - 2011.