Sklizeň legálního konopí v Ospělově 2008 - 2012

Foto. Vladislav Galgonek, Policista 236001
Policisté už čtvrtý rok po sobě sklidili konopí pěstitele Dvořáka
 Nejznámější pěstitel konopí v Česku, Dušan Dvořák z Prostějovska, ve čtvrtek znovu přišel o svou úrodu. Policisté si po několika hodinách sklízení z jeho zahrady v Ospělově odnesli na 1 200 rostlin konopí.
ČTK - MF hanáckých svazáků Dnes 30. srpna 2012

 

Vedoucí policejního zásahu čeká na vyjádření OSZ Prostějov.
Milá paní advokátko, lidé dobré vůle, Pen klube a za media ČTK, vážená paní rektorko, pane primátore a ministře zdravotnictví, soudní znalci .
Máte společně s zákonně oprávněným Vrchním státním zastupitelstvím v Olomouci v rámci přezkumného řízení právo žádat doložit, zda jsem porušoval zákony!
Dokládat to můžete se soudními znalci: olomouckým primářem Jiřím Bilíkem a docentem Petrem Ondrou z Ústavu soudního lékařství (v kopii nikoliv z neúcty)  a máte jedinečnou právní situaci doložit pravdu a důkazy, že jsem neporušil nikdy trestní právo a vždy pěstoval legální odrůdy konopí, tato příležitost je jednou za sto let a nebude se již opakovat!
 
Už jsem zcela vyčerpaný a potřebuji předat deklaraci výzkumu "Konopí je lék" k evropským soudům a vůbec se toho dožít. 
OSZ Prostějov přikazuje sklidit legální konopí. Sázeno na Bastilu.

Dnes prostějovská policie po čtvrté od roku 2009 sklidila na výzkumnické farmě v Ospělově přes 1200 rostlin legálního konopí a přes 100 kusů na půdě byla dosušená odrůda legálního autostartového konopí Finola s certifikátem o původu osiva, který policie zcela ignorovala a říkala, že ji to nezajímá!

Dva pytle jedu, jak říká policie, legální odrůdy Finola

Policie dokonce sklidila 5 centimetrové sazeničky Finoly, která je autostartem mezi legálním konopí číslo jedna i pro svůj léčivý potenciál vysokého obsahu kanabidiolu
Sděluji takto veřejně, že se mi jeden kriminalista s číslem 236001  veřejně vysmíval - vysmívali, že si on četl můj soudně znalecký posudek zaslaný soudu v Prostějově od primáře Jiřího Bilíka a jak prý může schizofrenik léčit lidi. Pak si ten policista uvědomil, že to přehnal a před dalšími svědky říkal, však to psali v novinách, ale slovo schizofrenik uvedené nepřesně v soudně znaleckém posudku primáře Jiřího Bilíka už nevyslovil! Tato diagnóza nikdy v novinách a televizi nebylo uvedena! 

Křížence legální odrůdy Friedrich Nietzsche před likvidiací
Pěkně je svážeme do snopů po deseti, celkem dva snopy!
Jde pouze o DG od soudního znalce Jiřího Bilíka v méně expresivnější formulaci diagnózy schizofrenie, kterou desítky dalších soudních znalců vyvrátí, protože schizofrenie a schizoafektivní porucha se projevuje obrovskou emoční vyprahlostí a bludy a se vědeckovýzkumnou prací, publikační činností atd a řadou cen za mou práci se jaksi moc neslučuje.
Nemocní lidé trpící touto nemocí mohou být k sobě, nebo druhým velmi zlí a působí sobě a mnohdy nejbližším lidem ve vlastní rodině enormní utrpení a také štěstí, když je chronicky nemocný člověk spokojený pod lékařskou supervizí a nemocný  schizofrenií se odborně léčí a může žít důstojně celá rodina a žádný lékař našeho výzkumu nikdy nedoporučil nemocným kouřit na THC vysoceprocentní marihuanu, ale naopak užívat legální konopí stejně, jako občanům nemocným  epilepsií, roztroušenou sklerózou atd. 
 

Svědectví ministra Leoše Hegera mne zavazuje Vás urgentně veřejně požádat s podporou v kopii uvedené rektorky, profesorky Jany Mačákové a primátora Olomouce Martina Novotného o provedení opakovaného vyšetřovacího pokusu měření THC na všech odebraných vzorcích jak určuje evropské pravidlo pro měření na nejméně 200 vzorcích a to za supervize odborníků nejen z řad policie, ale i Vaší advokátní kanceláře mnou zastoupeného jako odborníka na legální konopí a erudovaného znalce cannabisterapie a autora standardů dobré praxe s řadou mezinárodních a zahraničních cen včetně vlády ČR.
Dotaci, aby se legalita konopí prokazovala pouze u 60 kusů roslin konopí, jsem v Ospělově nečerpal, resp.nečerpala společnost mezinárodní - Open Royal Academy,
která nás nejen právně hájí.
Další policista, který řídil Avii sdělil veřejně, když odnášel z pole stovky rostlin legální Finoly, což všichni v Prostějově měli oznámeno včetně celní správy a soudu a státního zastupitelství i krajského. Řekl k tomu, co činí za zločin veřejně: "Nesu dva pytle jedu!"

Finola sázená na výročí okupace 21.srpna 2012
Píšu si, přes 130 sazeniček!
Zítra přijede policie z Prostějova předat mi protokol o domovní prohlídce, podám jim kořeny konopí vymáčené od bláta, aby změřili všechny vzorky konopí jak určoval trestní zákoník do roku 2012, z celého nevysušeného objemu rostliny konopí a následně byly a rozhodně za našeho společného souhlasu vybrány vzorky k expertíze a nejprve udělán vzorek z usušené odrůdy konopí certikované legální Finoly, kterou je povoleno pěstovat.
Polousušené pak můžeme kdyžtak na chvíli namočit a dodat kořen k právně nezávadnému měření THC na legálním konopí.
Zde trvám s oporou nejlepších odborníků na zákonném měření THC v konopí platném od 1.ledna 2012, aby se pravda o zákazu pěstování certifikovaných odrůd konopí projevila v plné právní nahotě a ukázán teror na občanech se souhlasem zkorumpovaného soudu a OSZ v Prostějově v osobách statutárních zástupců Kezniklové a Váni, ředitele policie Nováka i krajského ředitele Skčíčila, kteří ignorují zákony, jako ta slepice soudkyně Pluskalová, která opětovně svoluje nedodržovat zákony, než vydá povolení k zákroku policie a domovní prohlídce, nejbrutálnějšímu zákroku policie, která zabila a zmrzačili stovky řádných občanů ČR a SR!
Nikdy jsem nesměl doložit a dokázat, že pěstuji legální konopí, nyní má policie jedinečnou příležitost prokázat, že nejsme zločinci. 

Legální Carmagnola? Máte jich tu více než 300, to se nesmí!
 
Je veřejným zájmem doložit, zda smíte, nebo nesmíte pěstovat legální konopí a dělat si z něj masti a čaje!
A copak tady tyto podivné křížence legálního konopí?
Pěkně do kytice, budeme psát balady!
Jako první na celém světě Open Royal Academy ve výzkumu "Konopí je lék" s lékaři doložila pro lékárny za  náklady Open Royal Academy zdarma receptury konopné masti k ochraně končetin před amputací, kdy neporušuje občan zákon jeden jediný.
 

Svědectví Leoše Hegera, kterého rovněž žádám mluvit veřejně, je z konce července 2012, kdy jsme se setkali na hodinové schůzce na ministerstvu, jak v souladu se zákony dále již nikdy nezabíjet a nemrzačit nemocné občany léčící se konopím, kteří si se souhlasem svého vzdělaného lékaře pod adiktologckou supervizí a adiktologickým minimem ve znalosti pěstování odrůd legálního konopí a zapojení do výzkumu "Konopí je lék" mezinárodního společenství Open Royal Academy, která zastupuje zájmy desetitisíců občanů České republiky a já jsem odborným garantem výzkumu a stojí za mnou 4 rektoři univerzity Palackého a poslední dal kolegu Hanušovi čestný doktorát, aby světová veřejnost pochopila, jak je pobuřující když nemá dodnes za své objevy profesuru. 
Všechno pěkně svážeme po deseti a odvezeme do Prostějova.

Měřením produktů výzkumu léčivých účinku konopí u výzkumných center jsme prováděli nejen v České republice a Izraeli.
Ale také Německu, Rakousku, Polsku, Maďarsku na Ukrajině a pochopitelně Slovensku vždy hlavně policií, jako v době největšího temna.
Policii jsem předal vyjádření Ministerstva zemědělství ČR, že tímto jednáním neporušuji žádný zákon a nemusím pěstování legálního konopí nikam hlásit, ministr Leoš Heger v kopii mailu je svědek, že mluvím pravdu a dostal před měsícem právní řešení i pro farmamafie.
Policii jsem rovněž předal evropskou metodiku, kterou se musí řídit, která policii prostřednictvím trestního zákoníku zakazuje měřit konopí na THC po 10 dnu po odkvětu.
Vůbec je to nezajímalo a namísto žádaného vyšetřovacího pokusu a policejní spolupráce a ochrany opět všechno zničili!

Na řádném měření suché odrůdy konopí Finola mohu doložit, že pěstuji legální konopí.
Na rádném měření všech vzorků registrovaných a přírodně šlechtěných křížených odrůd legálního konopí pak mohu jediným možným způsobem doložit, že jsem hovořil pravdu, že pěstovat legální konopí je povoleno, když se změří THC v konopí u nejméně u 200 vzorků, jak určoval do 1.ledna 2012 zákon, z celého objemu rostliny konopí včetně vody a kořene.
Legální konopí se pěstuje do plochy do 100m bez ohlášení úřadům, což potvrzují všechny státní orgány včetně  Rady  vlády ČR a parlamentu
 

Taky Finola? Jako těch více než 100 na půdě a usušena?
Máme to schválené soudem a prokuraturou a můžeme všechno!
To jsme všem doložili opakovaně.
S povoleným konopím je povoleno ho zpracovávat je bez jakéhokoliv povolení úřadů, jak praví zákon, k účelům pokusnickým a průmyslovým a dělat výzkum léčivých účinků legálních odrůd konopí nesmí být zakázáno, zvláště pak za situace, kdy policie hrubě manipuluje s výsledky měření THC po 100 dnu po odkvětu a říká, že izolujete z konopí Dronabinol, což jsme nikdy ani jednou neučinili, protože nemáme takové laboratoře, neboť jde o velmi nákladný postup, který nemocným nevyhovuje jako léčivé konopí. žádná marihuana, jak papouškují lékaři se zločinecky jednajícími zaměstnanci státu!
Jak mohu jako občan více doložit předem svou nevinu, aby opět policie nezabila a nezmrzačila tolik nevinných občanů, když policie, soud a státní zastupitelství dokonce znali pěstované odrůdy konopí a měli doloženy certifikáty o původu osiva a vědí, že se za mne staví celí vědecká obec světa včetně transatlantické asociace soudců, státních zástupců a policistů.
Opět všechno zničili a nyní nedovolí zákonné měřeni THC v konopí!

Žádejte prosím veřejnou podporu zákonného postupu měření THC v konopí dle evropského i českého práva, které si protiřečí.
Evropské právo nesvoluje kriminalizovat pěstitele legálního konopí, české právo říká, že o tom musí rozhodnout soud, ale THC se měří v rozporu se zákony a trestním zákoníkem i zákonem o návykových látkách!

Trvejte prosím na vyšetřovacím pokusu v souladu s trestním řádem měření THC pod odbornou supervizí vědců a toxikologů jako například řada znalců jako doc. Peter Ondra z Ústavu soudního lékařství v Olomouci . Jsou skutečnými znalci přeměny kanabinoidů v konopí a při zpracování jako Ondřej Lumír Hanuš.

Žádejte prosím všichni společně měření zlikvidovaného konopí v Ospělově na THC na všech dnes zabavených odrůdách a křížencích konopí dle trestního práva do roku 2012 a trestního práva od roku 2012, at se pravda ukáže, zda jsem, nebo nejsem zločinec a měřeno musí být nejméně 200 vzorků rostlin, jak nařizuje evropské právo u všech pěstitelů legálních odrůd konopí a trvejte na akceptaci a doloženi splnění normy měření THC v konopí do 10 dne do odkvětu maximálně, což bylo mnohonásobně překročeno!
 

Aby evropské právo předešlo situaci, jak zabezpečit, aby policie nekriminalizovala nevinné lidi a pěstitele legálního konopí, kteří  neprodávají žádnou marihuanu, ani neizolovali dronabinol (THC) z konopí, jak zákon správně zakazuje občanům činit bez povolení, nikoliv však prodej marihuany, ale ten mne nezajímá, protože jsem vědec a s mezinárodní reputací, ne dealer nelegálních drog.
Věřte, že opětovně policie brutálně se souhlasem zkorumpovaného prostějovského soudu a zastupitelství zneužila svou moc úřední osoby a porušuje zákony a nesmíme to doložit.
Trvejte prosím na výše uvedeném vyšetřovacím pokusu měření THC v souladu se zákony  a trestním řádem, žádáme nejen s manželkou prokázat nevinu a nesmíme?

Ani naše rodiče, ani naši blízcí to nesmí dokázat?
Děkuji předem olomouckému vrchnímu státnímu zastupitelství o spolupráci a právní podporu,
když KSZ Brno jako dozorující státní zastupitelství vyšetřovací pokus opakovaně svolilo zamítnout stejně jako měření THC v konopí v souladu s trestním zákoníkem a evropským právem.

Tak příští rok zase! Novináři jsou pitomci a neprásknou nás!

Přeji vám hezký den, pevné zdraví a stálou pohodu

Dušan Dvořák, MMCA
http://dusandvorak.blogspot.com/
Konopí léčí nejen rakovinu
http://www.konopijelek.cz/
Vládní projekt "Marihuana do lékáren" je podvod, korupce a zločin na občanech.


Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 30. srpna 2012 19:49
Předmět: Prosba o dodržení zákonného postupu
Komu: "Mgr. Dominika Kovaříková, advokátka" <kovarikova@akkovarikova.cz>
Kopie: ctk@mail.ctk.cz, olomouc@ctk.cz, "martin.novotny" <Martin.Novotny@olomouc.eu>, Jana Macakova <jana.macakova@osu.cz>, "Heger Leoš doc. MUDr. CSc., ministr" <Leos.Heger@mzcr.cz>, vedomi@konopijelek.cz, bilikj@vnol.cz, podatelna@vsz.olc.justice.cz, "peter.ondra" <Peter.Ondra@fnol.cz>, pencstanislav@gmail.com, centrum@pen.cz, vdv@vdv.cz, Nadace Charty77 <Nadace77@bariery.cz>, jiri@dedecek.cz, posta@osoud.pro.justice.cz, Policie ČR - vedoucí územního odboru Olomouc <reditol@mvcr.cz>, OSZ Prostějov <posta@osz.pro.justice.cz>
 

Sdělení mezinárodní společnosti cannabisterapeutů, právníků, adiktologů, lékařů, přírodovědců a dalších odborníků Open Royal Academy
Dne 30. srpna 2012 bylo na výzkumnické farmě v Ospělově se souhlasem soudu Policii ČR v Prostějově výzkumnému programu "Konopí je lék" znehodnoceno 1200 rostlin legálního konopí .
Dne 31. srpna 212 došlo policií k odmítnutí převzetí 200 kořenů konopí k měření konopí na THC v souladu s trestním zákoníkem do roku 2012.
Tímto úkonem policie bylo v letech 2008-2012 důkazně a doložitelně zabito a zmrzačeno několik tisíc občanů zejména České a Slovenské republiky. Žádáme toto prošetřit policií na důkazech a svědectví odborníků soudních znalců.