OS Praha 1- žaloba Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové

Vážená paní JUDr. Dana Šindelářová, Obvodní soud pro Prahu 1, Ovocný trh 14,  112 94 Praha 1
Zasláno emailem na osoud.pha1@osoud.pha1.justice.cz a poštou

Věc: Odpovědi na dotazy soudu ke sp.zn. 6 T 21/ 2012

Vážená paní soudkyně

Dovolte prosím, abych odpověděl na Vaše otázky ze dne 11.dubna 2012.
K otázce, zda se bude Dušan Dvořák chtít účastnit hlavního líčení ve věci trestného činu vydírání poslankyně Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové osobně, anebo pouze v advokátním zastoupení, Dušan Dvořák soudu sděluje, že se chce v každém případě účastnit hlavního líčení osobně, bohužel Dušan Dvořák je nyní v důsledků jednání Karoliny Peake, Dagmar Navrátilové a dalších státem placených zločinců zcela zdravotně, sociálně, finančně a právně zdevastován a jak bylo soudu doloženo lékařem, není nyní schopen účastnit se hlavního líčení.
K ustanovení advokáta Dušan Dvořák laskavě prosí a žádá soud, aby v souladu s právem na spravedlivý proces soud svolil Dušanovi Dvořákovi vybrat si advokátního zástupce podle příslušné specializace advokáta a právní náročnosti dle argumentace žaloby na dosud nezodpovězené otázky a křivá svědectví poslankyně Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové, které přes opakované žádosti do trestního spisu zodpovězeny nebyly, ač je to pro očištění jména Dušana Dvořáka, který na rozdíl od Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové občany nezabíjí a nemrzačí, právě naopak, zcela zásadní.
Na níže a ve spisu uvedené závažné skutečnosti poslankyně Karolina Peake a Dagmar Navrátilová odmítaly Dušanu Dvořákovi několik měsíců sdělit, proč nekonají, co 10.ledna 2011 slíbily v přítomnosti ve spise uvedených svědků, z nich jeden již – rovněž s přispěním obou poslankyň - předčasně zemřel na rakovinu (Zbyněk Kopřiva), kolegyně Hana Skálová žije a její kontaktní údaje pro svědeckou výpověď jsou následující: telefon:  605 371 542, email: hankaska@gmail.com, narozena 27.9.1958, V pláni 531/5, Lhotka, Praha-Praha 4, 142 00.
Proto, jak je uvedeno ve spisu, poslankyním poslal Dušan Dvořák zaslal v lednu až květnu 2011 řadu upamatování, proseb a dalších důkazů a také desítky SMS včetně SMS z května 2011, které byly společně se zaslanými semeny konopí etc. označeny policii jako výhružné, aby své odpovědi doložily soudu, což se však dosud nestalo i přes urgence a žádosti Polici ČR a OSZ Praha 1 a Dušan Dvořák jako žalovaný neví, jakou kvalifikaci žádat po advokátovi k účinné obhajobě a očistě svého jména. V souladu s právem na spravedlivý proces Dušan Dvořák laskavě žádá soud položit žalobkyni Karolíně Peake a Dagmar Navrátilové dosud nezodpovězené otázky vedoucí k údajně trestnému jednání Dušana Dvořáka, aby, na základě odpovědí, mohl vybrat kvalifikovaného advokáta.

Otázky:
1.    Jaké konkrétní kroky Karolina Peake a Dagmar Navrátilová učinily k slíbenému okamžitému zastavení zločinů proti lidskosti páchaných na občanech ČR a zabránění škod na státním rozpočtu a ve věci žádané a slíbené urgentní aplikace paragrafu 31, odstavec 1 trestního zákoníku (přípustné riziko), naplnění paragrafu 2 zákona o policii (chránit životy a majetky občanů), paragrafu 5, odstavec 5 zákona o návykových látkách (získávání a zpracování konopí k účelům pokusnickým bez nutnosti povolení úřadů) a řady ustanovení zákona o zdraví lidu v souladu s judikátem Nejvyššího soudu ze dne 30. 1. 2008, sp.zn. 3 Tdo 52/2008 (legalita a legitimita pěstování a zpracování konopí k alternativní léčbě) vůči lidem, kteří se léčí konopím, realizují vědecko-výzkumný projekt a spolupracují s vědci, pěstiteli a lékaři jako například ve výzkumu „Konopí je lék“ vedeném Dušanem Dvořákem a projednaného za účasti svědků 10.ledna 2011, kdy poslankyně Peake a Navrátilová slíbily jednat v řádu dnů (!) s ministrem spravedlnosti a ministrem vnitra a tito pak (nebo společně) s policejním prezidentem a nejvyšším státním zástupcem a v případě jejich nesouhlasu s výše uvedenou právní argumentaci podání ústavní stížnosti na brutální porušování zákonů státními orgány odpovědnými poslanci. Jak již bylo do spisu doloženo, Dagmar Navrátilová a celý Sociální výbor PS P ČR byl o zločinech proti lidskosti, enormních škodách na státním rozpočtu a dalším hrubém porušování zákonů bez zájmu výkonných a kontrolních státních institucí a strážců zákonnosti rovněž opakovaně informován a doloženy důkazy a v přítomnosti Dagmar Navrátilové byl tento podnět znovu projednán dne 6. dubna 2011, jak je doloženo i zápisem z jednání Sociálního výboru parlamentu. Právní argumentaci potvrdila 10.ledna 2011 právnička a tehdejší předsedkyně ústavněprávního výboru Karolina Peake jako srozumitelnou, jasnou, vážnou a důležitou, ale následně společně s Dagmar Navrátilovou odmítaly sdělovat, proč nekonají, k čemu se zavázaly, přestože znaly tragické důsledky.

2.    Jaké konkrétní slíbené kroky Karolina Peake a Dagmar Navrátilová učinily k zastavení rizika arbitráže a miliardových škod na státním rozpočtu České republiky žádaným jednáním s ministrem zdravotnictví ve věci dodnes neuskutečněné notifikace zákona o návykových látkách ve smyslu čl. 1 odst. 3,4 a 11 směrnice Evropského parlamentu a Rady 98/34/ES ze dne 22. června 1998 o postupu při poskytování informací v oblasti norem a technických předpisů a předpisů pro služby informační společnosti a zajištění právní účinnosti a platnosti českého zákona dle nadřazeného mezinárodního práva.

3.    Jaké konkrétní slíbené kroky učinila Dagmar Navrátilová k zabránění možná rovněž miliardových škod na státním rozpočtu a rozpočtu EU při slíbeném jednání s ministrem školství ve věci dodržování zásad hospodaření se státními prostředky při čerpání fondů EU a dodržování Nařízení Rady Evropského společenství 1260/1999 ze dne 21. června 1999 a 1083/2006 ze dne 11. července 2006, zejména pak články 57 a 98, tzv. pětiletá udržitelnost - demonstrováno na případu první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF s cenou příklad dobré praxe EU a důkazem příkladu reformy terciálního školství a Dagmar Navrátilová byla žádána pomoc při prosazení zákonného postupu a zabránění škod, což se zavázala učinit.

4.    Zda Karolina Peake a Dagmar Navrátilová při podání žaloby na Dušana Dvořáka doložily do trestního spisu zaslaná semena léčivého konopí jako předmět doličný proto, že se cítily semeny ohroženy a vydírány (žádáno zdůvodnění, jak se tímto cítily ohroženy a vydírány), nebo se cítily ohroženy a vydírány naopak jen SMS zaslanými v květnu s výhrůžkou Dušana Dvořáka, že poslankyně za jejich zcela vědomé páchané zločiny proti lidskosti a vědomé mrzačení lidí klidně zabije palicí (poznámka: palice je název pro samičí květ konopí, který nikomu nic neudělá), aby se „zastupitelkám  lidu“ v hlavě rozsvítilo, cítily stud, svědomí i závazek a rozpamatovaly se, že zabíjet, mrzačit, hanět, zneuctívat, okrádat a účelově a systémově kriminalizovat nevinné občany a vědecký výzkum se nemá a nesmí v demokratické zemi dít a je to v příkrém rozporu se zákony, mezinárodními úmluvami a ústavou a ony jako poslankyně asi myslely, že  jsou naprosto bohorovné a nebudou muset vysvětlovat soudu, proč v květnu 2011 křivě svědčily policii.

5.    Zda mohou Karolina Peake a Dagmar Navrátilová pod přísahou sdělit, zda je Dušan Dvořák a jeho kolegové opravdu – jak uvedly žalobkyně policii při podání žaloby - žádal a naléhal legalizovat léčivé konopí pro zdravotnický systém namísto dodržení svého slibu urgentně jednat s ministrem spravedlnosti a vnitra a zastavení páchaných zločinů proti lidskosti a škod na státním rozpočtu s apelací a prosbami poslancům od tisícovek občanů od roku 2008. (Svědci mohou pod přísahou sdělit, že Dušan Dvořák nežádal uskutečnit žádné legislativně náročné kroky k zajištění obchodní činnosti s léčivým konopím pro zdravotnický systém  - v žalobě uváděná forma legalizace, kterou se nyní dovozem marihuany z Holandska snaží v parlamentu legislativně naplnit a srovnat tak ceny marihuany od drogové mafie s cenami mafie farmaceutické a navrhovanou cenou gramu konopného květu 8 Euro (!), což je skutečný zločin na národním hospodářství a nemocných občanech).

S díky a pozdravem

V Olomouci dne 23.dubna 2012


Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc