Analýza a syntéza kanabinoidů od CBGa na větev CBDa, druhou zcela samostnou větev THCa a třetí zcela samostanou větev CBCa. Přes 100 kanabinoidů!!!



Analýza kárných řízení se soudci Nejvyššího soudu ČR nepravdivě tvrdícími, že konopí je prekurzor, aby 3 senáty v letech 2010 – 2016 vědomě nepravdivě nepředaly spor ve věci exportu konopné masti z konopné herby Soudnímu dvoru (Aktualita ze dne 17. 6. 2016. Hanácký večerník) najdete ZDE!!!  

Analýzu kárných řízení se soudci Ústavního soudu ČR nepravdivě tvrdícími, že Soudní dvůr je plný konopných prekurzorů od rozsudku Josemans a judikátu Nejvyššího soudu z ledna 2008 Brodská a Soudní dvůr předal věc národní jurisdikci k rozhodování najdete na http://ustavni-soud-dukazy.blogspot.com/  s nesouhlasným vyjádřením Soudního dvora na http://court-european.blogspot.com/

Srovnávací analýzy kanabinoidů dle jednotlivých vzorků (velikostí) části rostlin konopí Ústavem soudního lékařství FNOL v Olomouci pro asociaci Open Royal Academy najdete ZDE.  

Analýzy kanabinoidů konopných výtažků na CBD, THC a CBN pro asociaci Open Royal Academy s předmluvou přednosty Ústavu soudního lékařství FNOL doc. RNDr. Petera Ondry, CSc. najdete ZDE.  

Velmi podrobnou studii ústavní prekurzorové justici od Olomoučana a vědce Hebrejské univerzity v Jeruzalémě doc. RNDr. Lumíra Hanuše Dr.Sc. rovněž pro asociaci Open Royal Academy realizující výzkum Cannabis is The Cure (Konopí je lék) najdete na www.konopijelek.cz v sekci Studie a dokumenty.