Poplašná zpráva o léčbě konopím



Od: <bedrichdvorak@email.cz>, Datum: 20. ledna 2012 17:11. Předmět: Podezření ze spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy a podvodu. Komu: posta@osz.pro.justice.cz, info@konopijelek.cz, olomouc@ctk.cz

Vedoucí OSZ Prostějov
JUDr. Naděžda Kezniklová
Havlíčkova 16a, 796 85 Prostějov


Věc: Podezření ze spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy a podvodu


Já, ing.Bedřich Dvořák,narozen 11.2.1947, bytem ul. K Raškovci 159, 280 02 Kolín 5 ,  podávám trestní oznámení na Mgr. Dušana Dvořáka, narozeného 12.ledna 1962, Cannabis Hemp Street No. 6, 798 55 Evropa u Ospělova, za šíření poplašné zprávy, že konopí léčí rakovinu, cukrovku, bolestivé stavy, migrény, posttraumatickou stresovou poruchu, neurodegenerativní onemocnění a další a další nemoci uváděné na
www.konopijelek.cz.
Nevěřím, že by vysokoškolsky řádně vzdělaní a neúplatní státní zástupci chtěli zneužívat policisty proti nemocným lidem, když by konopí léčilo tak vážné nemoci a tito lidé si konopí pěstovali na zahrádce, když by přece naši právně vzdělaní státní zástupci mohli aplikovat § 31 Trestního zákoníku (přípustné riziko).
Sdělení o léčivých účincích konopí šířené na www.konopijelek.cz musí být poplašná zpráva a podvod, jinak si to vůbec nedovedu vysvětlit!
Přece by státní zástupci nebyli tak lhostejní a cyničtí lidé a chovali se jako zrůdy.
Tomu nemohu uvěřit.
Věřím v neúplatnost, ryzost a čistotu charakterů a zejména vysokou odbornost představitelů našich parlamentních stran, poslanců, vlády. Nevěřím, že by tito čestní a nezkorumpovatelní lidé byli k občanů hluší a otáčeli se k nim tolik let lhostejně zády a zavírali lidi do vězení jako třeba Leopolda Svatého, Petra Kroutila ad. nebo nyní Miloslava Tetoura, nebo vyhrožovali vězením tolik let důchodkyni Marii Brodské a dalším desetitisícům lidí, kdyby byla pravda, že konopí léčí. Nevěřím, že by vládní projekt „Marihuana do lékáren“ mohl byt zkorumpovaný podvod na občanech této země, jak je uvedeno na www.konopijelek.cz.
Žádám OSZ Prostějov, aby Mgr. Dušan Dvořák doložil soudu na jednoznačných důkazech, že je pravda, že konopí léčí nemoci uváděné na www.konopijelek.cz, nebo aby byl velmi tvrdě potrestán za podvod a šíření poplašné zprávy a s ním všichni z Open Royal Academy!
Dle zákona 106/1999 Sb., Zákona o svobodném přístupu k informacím, žádám, aby mi OSZ Prostějov 14 dnů po tomto podání sdělilo na mou výše uvedenou adresu, kdy a pod jakým číslem jednacím a na jakou adresu byl můj trestní podnět předán Policii ČR v Prostějově k dalšímu šetření.

Děkuji předem za Váš zájem o blaho občanů a starost o dodržování zákonnosti a jsem s pozdravem


Dne 20.ledna 2012                                          ing. Bedřich Dvořák