Policie se souhlasem státního zastupitelství sděluje, že nedovolí podat důkaz, že porušuje zákony


Neregistrovaní odrůda Friedrich Nietzsche
Dušan Dvořák s advokátkou požádali prostějovský soud (1. červen 2012) a policii a státní zastupitelství (4. červenec 2012) o provedení vyšetřovacího pokusu dle trestního řádu s rostlinami konopí, aby mohl Dušan Dvořák doložit, že na výzkumnické farmě v Ospělově vždy pěstoval povolené odrůdy konopí, protože jinak tuto skutečnost nelze doložit a dokázat a jejich rodina zažije již 4 domovní prohlídku a znehodnocení celé úrody určené pro výzkum a nemocné. Konkrétně požádali: 
1) Provést vyšetřovací pokus na certifikované odrůdě konopí Finola dle neveřejné evropské policejní metodiky měřící THC pouze z květu, na základě čehož byl Dušan Dvořák odsouzen. S ohledem na to, že je Finola odrůda typu autostart,  bylo požádáno měření provést na konci července. To samé měření bylo požádáno provést na certifikované odrůdě Carmagnola dozrávající na konci října.
2) Provést vyšetřovací pokus na neregistrované odrůdě konopí Friedrich Nietzsche, kterou Dušan Dvořak pěstoval v Ospělově od roku 2008, a to měřením THC dle trestního zákoníku, který do 1.1.2012 ukládal měřit THC v celé rostlině konopí včetně kořene, stonku, listí, okvětí a květu a nikoliv z vysušené rostlinya už vůbec ne jen z květu.

Registrovaná odrůda Finola
Co jsou registrované a neregistrované odrůdy konopí, co jsou povolené a nepovolené odrůdy konopí, což není totéž, a jak má policie měřit THC v konopí podle trestního zákoníku, nikoliv podle neveřejné metodiky, která je se zákonem v hrubém rozporu: Důkazy jsou uvedeny zde v oskenovaných originálech, stačí kliknout  V důkazech je rovněž uvedena odpověď ministerstva zemědělství, že do pěstitelské plochy 100 m2/občana není povinnost cokoliv hlásit úřadům a žádné povolení nepotřebujete, když pěstujete legální odrůdy, což neznamená technické konopí, to je jen účel použití jednotlivých odrůd a úmluvy OSN nežádají zabíjet a mrzačit lidi, když použivají konopí k léčebným účelům a konopná léčiva nejdou patentovat, což je pohroma pro farmamafie!

Policie se souhlasem prostějovského státního zastupitelství sdělila, že zakazuje provést vyšetřovací pokus a podat důkaz, že v předchozích letech sama spáchala zločiny proti lidskosti a že manžele Dvořákovi a výzkumnickou farmu v Ospělově opětovně přepadne jako sprosté zločince. Měření THC u odrůdy Finola a Carmagnola policejní komisař záměrně překroutil a v druhém dokumentu sděluje, že nezná paragraf 2 zákona policii, který policii ukládá za povinnost chránit životy a majetky občanů.