Degustace léčivého konopí náměstkem ministra zdravotnictví (YOU TUBE)


Státem placený dealer Ferdinand Polák.
Na YOU TUBE můžete vidět velmi vypovídající reakci státem placeného "lékaře" na podané léčivé konopí na jednání zdravotního výboru v červnu 2012 k druhému čtení zkorumpovaného parlamentního podvodu "Marihuana do lékáren":

"Ne, ja to nebudu brat do ruky" ...
 
Čas cca 4:22 

http://www.youtube.com/watch?v=vFkg3Y-JMRo

Tímto vyděšeným státním zaměstnancem, který spolurozhoduje o podvodu "Marihuana do lékáren", je náměstek ministra zdravotnictví pro zdravotní péči MUDr. Ferdinand Polák

Když si kliknete na jméno tohoto "lékaře", můžete si v jeho článku, "Mám tuberkulózu, nemůžu si zašukat, milé čtenářky" přečíst, že jako správný farmaceutický dealer (lékař) pochopitelně nezná 60 let starou studii olomouckého týmu profesora Jana Kabelíka "Konopí jako lék" a vliv konopí na tuberkulozu. 

Na popud obdobného dealera Borise Šťastného byl přímo na jednání zdravotního výboru policií začen poskytovatel vzdělávacího daru léčivého konopí Stanislav Penc. Pokud si chcete přečíst prolhané výroky předsedy zdravotního výboru parlamentu k léčbě konopím a právní praxi Borise Štastného v letech 2008 - 2012, stačí kliknout na jeho jméno. Výroky Borise Štastného jednoznačně dokazují, že je od roku 2008 velmi podrobně obeznámen s praxí mrzačení a kriminalizování nevinných (někdy i smrtelně nemocných) občanů.