Policie ČR v Prostějově, odddělení korupce a omluv

Věc: doplnění sp. zn. a omluva z předvolání k výslechu ČJ: KRPM-10487/TČ-2011- 141271

Vážený pane komisaři Horáku

Opět se Vám nedá dovolat a Vaše poučení k omluvě z výslechu nařízeného na 25. června 2012 za naši úrodu léčivého konopí 2011 v Ospělově je nevykonatelné, protože prý budete 14 dní na dovolené, a pak je hned v pondělí termín výslechu, proto píši.
Doufám, že zase nedostanu pokutu 10.tisíc za špatnou omluvu z výslechu jako vloni, kdy se Vám také nedalo dovolat.

Přišlo mi dnes poštou kromě Vašeho předvolání sdělení od velitelů Policie ČR Olomouckého kraje a Policie ČR Prostějov k dotazu dle 106/1999 Sb. k loňské pokutě 10 tisíc za špatnou omluvu k výslechu, kdy se Vám nedalo dovolat stejně jako dnes, což advokátka v kopii rovněž potvrzuje, kde jsem se dozvěděl, že policie neví, že OSZ Prostějov v osobě prostějovského státního zástupce Ivo Černíka potvrzením pokuty 10 tisíc porušil zákon, což na podnět ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila potvrdil letos v březnu Nejvyšší soud ČR, ale OS Prostějov v květnu 2012 v osobě soudkyně Ilony Otrubové, shledal pokutu 10 tisíc za správnou, a to a bez možnosti odvolání. Podotýkám, že soudkyni Iloně Otrubové vůbec nevadí, že OČTŘ Prostějov v průběhu řízení zmizelo cca 300 kilo léčivého konopí a bylo na popud Ivo Černíka od roku 2009 zabito a zmrzačeno tolik lidí a Ilona Otrubová mne v roce 2010 na podnět Ivo Černíka odsoudila za nízký plot na výzkumnické farmě v Ospělově apod. nesmysly dokazující společenskou nebezpečnost mého jednání s absencí jakékoliv škody a rizika, základní podmínky trestnosti skutku.
Navíc dle argumentace kryjící nezákonné měření THC policií v rostlinách konopí v rozporu nejen s trestním zákoníkem, ale i zákonem o návykových látkách dle jakési právně podřadné policejní metodiky, která mne nemusí vůbec zajímat a nepotřebuji ji znát, zákony ano.
Proto sděluji čísla daných spisových značek Okresního soudu v Prostějově 3 TZ 1/2012 a Nejvyššího soudu ČR NS/ 0Nt- 820/ 2011 – 42, zde celý rozsudek včetně zdůvodnění http://konopijelek.blogspot.cz/2012/05/okresni-soud-v-prostejove-rozhodl-ze.html
Pokud mi bude moci Policie ČR v Prostějově následně odpovědět na otázky stran možnosti prominutí pokuty a v případě zamítnutí alespoň hranice minimálních částek pro splátkový kalendář a číslo účtu, jak jsem se ptal 24.května 2012, děkuji převelice.

Sděluji, že se velmi rád účastním Vašeho výslechu o zločinech vědomě a ochotně zneužitých prostějovských policejních orgánů na opětovný příkaz OSZ a OS Prostějov (cca 3000 zabitých a zmrzačených lidí celkem od roku 2009, pokud lžu, zahajte trestní řízení za mé křivé svědectví nebo už to konečně začněte šetřit, od toho jste policie a proto si občané policii platí z daní), ale bohužel 25. června 2012 je celý den moje advokátka na školení a já trvám na výslechu v přítomnosti advokátky. Rád se domluvím na jakémkoliv jiném termínu než je 25.června 2012.

Pokud mi k výslechu nachystáte kopii protokolu o likvidaci léčivého konopí z ospělovské úrody v roce 2009 a nebudu kopii protokolu o likvidaci muset žádat dle zákona 106/1999 Sb., děkuji předem.

Věřím, že ve spisu s paní advokátkou najdeme přesné váhové množství zabavených zkosených i sušených nadzemních částí rostlin konopí z roku 2011 s rozdělením váhové množství stonků a větviček, listí a okvětí a květu a úbytku váhy po usušení, aby bylo možno THC řádně a poměrně změřit a nebyl opětovně porušován zákon.
Pro účely řádného měření THC v souladu se zákonem nyní v Ospělově v souladu s trestním řádem (vyšetřovací pokus) pěstujeme 12 sazeniček typové odrůdy Friedrich Nietzsche (Sokrates, Platon, Komenský, Spinoza, Kant) z let 2009 – 2011. Dále pěstujeme odrůdy Finola a Carmagnola, abychom doložili, že pokud se konopí měří dle policejní metodiky i na certifikovaných odrůdách „technického konopí“ po usušení a z květu, bude mít vždy vysoce nad povolených 0,3% THC.
Pěstujeme v souladu se zákonem, neboť žádný pěstitel nepřekročil do 100 m2 a vše jsme konzultovali s Celní správou ČR v Prostějově.

Telefon a email na mou advokátku je uveden ve spisu stejně jako můj telefon a email.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den

Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc

Na vědomí:
-          AK Dominika Kovaříková
-          AK Diag Human Cannabis
-          http://konopijelek.blogspot.cz
-          Hanácká media


Od: dusan.dvorak@konopijelek.cz
Datum: 12. června 2012 14:18
Předmět: Policii ČR v Prostějově, oddělení korupce
Komu: orpvkr@mvcr.cz, pvoop1@mvcr.cz
Kopie: openroyalacademy@gmail.com, kovarikova@akkovarikova.cz, olomouc@ctk.cz, redolo@mfdnes.cz, olomoucky@denik.cz, info@nfpk.cz