Rodičům k podvodu Marihuana do lékáren



Otevřený dopis všem svéprávným a odpovědným rodičům světa, kteří svým vlastním rodičům, dětem a lidem, které mají rádi, pěstují léčivé konopí a do žádné lékárny pro marihuanu své blízké nikdy nepošlou jako nepošlou žádnému dealerovi drog své blízké, protože vědí, co je to za zločin a podvod, když je z léčivého konopí činěna marihuana z pěstíren pod umělým osvětlením plná THC a sterility!

Pokud nám politici, lékaři, dealeři, soudci a media říkají, že jsme, my vzdělaní a odpovědní rodiče, úchylové, kteří mají vadu charakteru, že mají rakovinu, že mají roztroušenou sklerózu, že mají parkinsonovu chorobu, že mají atopický ekzém, že mají alzhajmra, zkrátka odporní zločinci s cukrovkou, co si nechtějí nechat amputovat nohy a mažou si nohy kvalitní konopnou mastí a kteří velmi co dobře vědí, jak jim právě léčivé konopí, které pěstují na zahrádce nebo domácím skleníčku pomáhá, jestli těmto, říkají politici, úchylové a kriminálníci, zažalujme ty vrahy, zloděje a zločince, kteří z náš dělají otroky mafie!

Nedejme rodiče, děti, bratry a setry, přátele, žádným dealerům marihuany ani na černém trhu, ani v lékárnách!

Řekněme nahlas, hájíme svá ústavou i úmluvami a zákony garantovaná práva a pěstujeme léčivé konopí, žádnou marihuanu a tuto ani neprodáváme a pokud se kdokoliv z lidí potěší maruškou, je to jeho svobodná volba svéprávného člověka!

Zločinci v parlamentu chtějí dál kriminalizovat desetisíce vzdělaných a svéprávných spoluobčanů, kteří ty zločince v parlamentu roky prosili a psaly jim tisíce dopisů, ať je nekriminalizují, ať jim nekradou bylinku, která jim pomáhá, že nejsou žádní zločinci, ale lidé s lidskými a občanskými právy, svéprávní a znalí občané!

Tito zločinci dál strašili nemocné v celé zemi i po výroku Nejvyššího a Ústavního soudu v roce 2008, který zločiny zneužité police a státní moci odsoudil, a dál ve všech obcích policisté naháněli spoluobčany k soudu jako těžké zločince, dál posílali nevinné do vězení jako např. za všechny pana Miloslava Tetoura (55) ze Strakonic, dobrosrdečného, vzdělaného a soucitného člověka, který pomáhal lidem stejně jako paní Libuše Bryndová (54) ze Zlukova, tři roky vláčená soudy jako zločinec s astma, kde léčivé konopí působí velmi pozitivně a jejíž konopná mast pomohla tisícům lidí, stejně jako jiné receptury na www.konopijelek.cz a desítky dalších spoluobčanů, kteří žádnou marihuanu nežádají.

Věkový průměr občanů zapojených od roku 2008 do výzkumu „Konopí je lék“ a Konopné apatyky královny koloběžky první byl nad 55 let a nejfrekventovanějšími respondenty s lékařským doporučením byli onkologicky nemocní lidé, kteří konopí užívali s vědomím a na doporučení lékaře!

Jak hanebná a medii nereflektovaná je opakovaná kriminalizace paní Marie Brodské (61), která svou nemoc a tedy odpornou úchylku charakteru, že neposlouchá zločince v parlamentu a dál pěstuje léčivé konopí, obhájila u Nejvyššího soudu už v roce 2008 roky vláčená a kriminalizována a s policií vždy ukradeným konopím a mastmi a v roce 2011 opětovně stanula u nymburského soudu jako těžký zločinec, který si k nemoci pěstuje léčivé konopí, žádnou marihuanu, ale přesto jí všechno zabavili a zhoršili její zdravotní stav a krátili na občanských a lidských právech zcela doložitelně a důkazně!

A to nemluvíme o zabitých a vědomě zmrzačených lidech, kterým z výzkumnické farmy v Ospělově museli zneužití policisté, kteří se mi v roce 2011 už sami omlouvali, což je neviviňuje, protože porušili paragraf 2 zákona o polici a byli právně poučeni, že mají okamžitě využít paragraf 31, odstavec jedna trestního zákona, protože tak činím tak i z hlediska odborného stavu a profese ředitele Edukativní konopné kliniky a jsem hluboce přesvědčen, že takových pěstitelů léčivého konopí jsou v ČR desítky tisíc lidí a na nějakou marihuanu zhola kašlou.

Za své zdraví jsme odpovědni sami sobě ne dealerům farmaceutických jedů!

90% občanů v obcích si z vypěstovaného konopí dělá mastí! Toto právo pěstovat léčivé odrůdy konopí nevezme občanům žádná zkorumpovaná poslanecká mafie s jakousi marihuanou do lékáren, kdy budou do té doby ve strachu žijící svéprávní občané jako nemocní očipovaní i pro policajty!

Od kdy je nemoc člověka záležitostí policie?
To odporuje všem úmluvám i Deklaraci lidských práv, zvláště když víme, jak bezpečná léčivka je konopí!

Žádné mezinárodní úmluvy občanům léčivé konopí nezakazují pěstovat (viz Španělsko, Kalifornie apod.) a zločinci na ministerstvu zdravotnictví, kteří 20 let věděli, že mají zřídit úřad pro kvalitu, dají tuto důležitou funkci mafiánům v Státním ústavu pro kontrolu léčiv, aby si tito zločinci na nás, za naše peníze testovali jakousi marihuanu a nová farmaceutická léčiva a ruinovali zdravotnický systém s cenou za gram konopného extraktu jako v případě Sativexu 8 tisíc korun za gram, když je to podvod a neúčinné zboží?

Babička z každé druhé vesnice svým léčivým konopím ze zahrádky, které si roky pěstuje na masti, porazí Sativex na plné čáře i v léčbě neuropatických bolesti!

Podvod s marihuanou do lékáren na našem zdraví nedovolme!

Ať nám, vzdělaným a odpovědným lidem, kteří znají svoje práva, ještě chvíli plivou do tváře a říkají uchylové, už jenom kvůli našim dětem, rodičům a lidem, které máme rádi, tenhle podvod s marihuanou do lékáren jsme povinni zločincům v parlamentu a bílé mafii zastavit, nebo alespoň obhájit naše zákonná práva pěstovat do 100 m2 bez ohlášení úřadům léčivé konopí! Toto je naše občanská povinnost!

Přátelé, lidé, spoluobčané, rodiče, senioři, probuďte se, v parlamentu sedí skuteční zločinci, vrazi a nesmírně zbabělí a lhostejní lidé.  O vaše zdraví jim rozhodně nejde, hledí jen, jak se napakovat!

Kdo bude mít zájem na nejkvalitnějším léčivém konopí? Ten, který ví, jak ho pěstovat a jak pomáhá, nebo nějaká farmaceutická mafie ze SUKLu a ministerstva zdravotnictví, kteří nemocným roky plivali do tváře a šířili poplašné lživé zprávy, že konopí je marihuana a všichni nemocní jsou feťáci!

Jsme občané s právy, které nám žádná mafie v parlamentu nemá právo vzít, i když ji podporují veřejnoprávní media a lhostejní spoluobčané!

Jde o ústavou i úmluvami chráněná práva občanů na důstojnost, svobodu léčby a vědecký výzkum, na právo menšiny být odpovědným člověkem, že jako znalý občan pěstuji léčivé konopí a umím se postarat i o členy své rodiny a přátele a členy občanských výzkumných skupin Medical Cannabis Social Club apod. společenství odpovědných pěstitelů léčivého konopí jako KonopÁr, Konopí je lék apod.!

Je to podvod i na těch spoluobčanech, kteří mají rádi marušku a nevědí o léčbě konopím zhola nic.
¨
Marihuana do lékáren je podvod, který poškodí nemocné, kdo tomu nerozumí, čtěte odbornou literaturu na www.konopijelek.cz a nemlčte, jde i o vás.

PS: Půjde letos v květnu průvod Legalizace na Milion Marihuana March namísto vyřvání "legalizovat" na Žižkov na Parukářku z Václaváku přímo na parlament a vládu a zasype objekty vrahů a zločinců vajíčky za podvod Marihuana do lékáren? 
Půjdou s námi cannabisteraputé, lékaři, vědci, nemocní, aby ten podvod vysvětlili oklamaným spoluobčanům, když lidé  neví, že léčivé konopí není marihuana a trestat kohokoliv za pěstování léčivého konopí, když daný občan neprodává žádnou marihuanu a nešíří toxikomanii, je zločin! 
Trestání občanů za prodej marihuany musí být rovno přestupkovým trestům za prodej alkoholu, trestným činem u všech drog podávaných dětem a mladistvým bez asistence lékaře anebo svolení rodičů. 
Byliny léčí. 
Konopí je jednou z nejbezpečnějších bylinek.