Open Royal Academy hledá advokátní kancelář k podání žaloby na zločin Marihuana do lékáren



Hledáme silnou advokátní kancelář k zpracování žaloby za zločiny proti lidskosti na Pavla Béma, Ivana Langera, Miroslava Kalouska a další nájemné vrahy a zločince jako ministryně Karolina Peake a Jiří Pospíšil a další zločinecká pakáž ve vládě a parlamentu, kteří prosazují zkorumpovaný podvod s názvem „Marihuana do lékáren“. 

Kontextuální a faktografický základ pro žalobu je uveden v žádosti Evropské komisi http://www.konopijelek.cz/Evropskekomisi/pdf.pdf

Současně dáváme k dispozici  vymáhání pohledávek za škody způsobené občanům na výzkumu „Konopí je lék“ v letech 2009 - 2011 ve výši 666 milionů korun. 

Bylo nám zabaveno jen na výzkumnické farmě léčivého konopí v Ospělově na Prostějovsku přes 500 kilogramů léčivého konopí a jeho produktů z výzkumu, který jsme hradili z vlastních zdrojů a členských příspěvků členů výzkumných skupin, darů, grantů a řádně registrované sbírky. 
Do pohledávky není započtena policejní likvidace konopného léčiva Edukativní konopné kliniky v Praze z prosince 2011, která přitom řádně platila energie a o pěstování léčivých odrůd konopí v Edukativní konopné policie věděla od roku 2010 včetně ředitele Národní protidrogové centrály Policie ČR, vlády, parlamentu i ministerstva zdravotnictví, spravedlnosti a vnitra a ředitelství policie a státního zastupitelství a například v únoru 2011 klinika hostila pražské protidrogvé koordinátory a na její vznik dal pražský magistrát dar přes 1 milion korun.

Zabíjení, mrzačení, hanění, okrádání a kriminalizování občanů doložíme třeba jen na konopné masti, která by ročně zajistila neamputované končetiny až 3000 diabetiků České a Slovenské republiky, kteří jsou ročně v ohrožení amputacemi. Když vyhodnotíme jednu zbytečnou amputaci jako škodu za nejméně 1 milion korun a to se držíme hodně při zemi, vidíte, jak hluboce podhodnocena je pohledávka za 666 milionů korun a mohla by být desetinásobně větší, stejně jako je právě a jen našim rozhodnutím dávat léčivé konopí zdarma přátelům a rodině a odmítat prodej marihuany jen kvůli lenosti konzumentů pěstovat a konzumnímu charakteru doby.

Když jsme v roce 2008 zahájili výzkum „Konopí je lék“ a založili v Ospělově odbornou společnost Konopí je lék,o.s., doložili jsme ihned neamputaci končetiny občana s diabetes z Kladek, což je vedlejší vesnice u Ospělova přes kopec. Konopná mastička zachránila nohy před amputací rovněž koňům a psům.
A to nemluvíme o tisících lidech s roztroušenou sklerózou, Parkinsonovou, Crohnovou či Alzheimerovu chorobou, rakovinou a dalšími radostmi jako těžká migréna, epilepsie s grand mal záchvaty, bolestivým atopickým ekzémem či posttraumatickou stresovou poruchou a těžkou depresí, která změní celým rodinám život k nepoznání.

Máme velmi silné právní postavení dostat tyto zkorumpované zločince k soudu. 

Můžeme dokázat, jak např. Miloslav Kalousek již v letech od roku 2000 stejně jako zloděj Stanislav Gros prostřednictvích státních institucí cíleně likvidovali nevládní organizace pomáhající drogově závislým lidem, aby bylo více drog v ulicích a ceny byly vysoko a teď  bude nájemný vrah a milovník alkoholové a kasinové lobby Miroslav Kalousek s „lékaři Mengele“ jako Ivan Langer, Boris Šťastný s Pavlem Bémem, Miladou Emmerovou a další „doktorskou“ pakáží od farmaceutických lobby v parlamentu likvidovat a mrzačit svéprávné občany a zneužívat dál na nemocných policisty k ochraně drogové a farmaceutické mafie, aby ceny marihuany na černém trhu zůstaly vysoko a nemocní zobali jakousi marihuanu z lékáren a nesměli si pěstovat léčivé konopí a bílá farmaceutická mafie si pak mohla legálně na lidech dělat za peníze z veřejného zdravotního pojištění "výzkumy" na neúčinná a předražená farmaceutická léčiva z konopí jako neskutečná farmaceutická „sračka“ jménem Sativex nebo Marinol nebo nedejbože smrtící „lék“ Acomplia.

Tuhle zločineckou zkorumpovanou pakáž dostaňme k soudu s důkazy na jejich veřejných prohlášeních, kdy lidem roky vědomě lhali, že úmluvy OSN zakazují občanům pěstovat konopí s obsahem nad 0,3% THC a celou věc je potřeba především medializovat, aby lidé viděli, co jsou to za zkorumpované zločince, vrahy a lháře. 
Důkaz například ze Španělska (člen EU, signatář úmluvy OSN o drogách) najdete v rozhovoru s prezidentem španělské Federace konopných klubů v 27 čísle časopisu Konoptikum http://konoptikum.eu/, kde je nad tímto rozhovorem dopis odésesácké svině jménem Miroslava Němcová nešťastnému otci dcery nemocné roztroušenou sklerozou, kde vysvětluje, že na něj pošle policii kvůli úmluvám OSN a že má otec pěkně spořádáně čekat, až dcera chcípne, což ta vrchní čubka za pultem parlamentu hlásá nemocným už čtvrtý rok a nemocní poslušně chcípají za asistence policie jako psi. 

Právní argumentaci včetně letitého vědomého porušení evropského práva dáme advokátní kanceláři k dispozici včetně vysoké odborné znalosti léčivých účinků konopí a včetně „obyčejných“ odrůd „obyčejných“ lidí nepěstujících žádnou marihuanu v pěstírnách, ale „obyčejné“ léčivé konopí zahrádkách na vesnicích s cca 3 - 7 % THC, avšak konopí plného kanabinoidu CBD, což většina těchto občanů ani neví, jen si prostě roky konopí pěstují a znají velmi dobře jeho účinky a dávkování a lékaři jim jejich léčbu schvalují a podporují je.

Pokud sdružení Legalizace.cz neodmítne udat veřejnosti čísla z akce „Konopná semínka nemocným a seniorům“ z let 2009 - 2012, můžeme společně jednoznačně potvrdit, že si v ČR pěstuje konopí ke své sebeléčbě dle našeho kvalifikovaného odhadu nejméně 30 - 70 tisíc nemocných spoluobčanů (sami jsme v letech 2008 - 2012 konopná semena předali cca 15 tisícům seniorů a nemocným pěstujícím převážně na zahrádkách (z toho přes pět tisíc v Olomouckém kraji), tzn. potenciálních těžkých zločinců, kteří si většinou dělají konopné mastičky nebo dělají máslo či konopný prášek do polévky a nebo chleba s máslem, konopné čaje, tinktury apod. a když některým lidem pomáhá nebo dělá dobře kouření samičího květu nebo zeleného konopného prášku, není na tom co k odsuzování.

Pouze seriozní jednání. Kontakt openroyalacademy@gmail.com

Zakladatel odborné společnosti a odborný garant výzkumu „Konopí je lék“ a spolumajitel ospělovské výzkumnické farmy léčivých genetik konopí Mgr. Dušan Dvořák, www.konopijelek.cz